Ξεκίνησε το « 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP'»

Ξεκίνησε το « 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP'»

 

 

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών ξεκίνησε σήμερα το '' 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP'' στη Μύκονο.
 
Το 1o BASKETBALL CAMP του Δήμου Μυκόνου είναι γεγονός και αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός του καλοκαιριού στις Κυκλάδες. 
 
Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό που μπορεί να σας μεταφέρει το sportcyclades.gr που καλύπτει το μεγάλο γεγονός είναι ότι δείχνουν να το χαίρονται μικροί και μεγάλοι.
 
Το camp παρακολουθούν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνονται, Εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά, ο πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς, ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου, Νικόλαος Δακτυλίδης, ο προπονητής Κώστας Βλεφαράκης, ο προπονητής ακαδημιών του Α.Ο. Μυκόνου Γέωργιος Σκόρδος και ο καλαθοσφαιριστής Άγγελος Τσάμης.
 
 
Η καρδιά του τουρνουά, Ελένη Κοντιζά (υπεύθυνη αθλητισμού δήμου Μυκόνου) υποδέχτηκε την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη και τις αθλήτριες Όλγα Χατζηνικολάου και Λολίτα Λύμουρα.
 
Ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑΚ Κώστας Μπιστιζάνος που έχει την οργανωτική ευθύνη στο αθλητικό σκέλος υποδέχτηκε το συνεργείο μας, ενώ φωτογραφήθηκε με τον έφορο μπάσκετ του ΑΟ Μυκόνου Γιώργο Γρυπάρη (Φλάσκο).