1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP για παιδιά και εφήβους 8-18 ετών

1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP για παιδιά και εφήβους 8-18 ετών

Σπουδαίες προσωπικότητες που του ελληνικού μπάσκετ έρχονται στη Μύκονο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου για να μυήσουν τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο της πορτοκαλί θεάς προσκεκλημένοι του Δήμου Μυκόνου. 
 
Το 1o BASKETBALL CAMP του Δήμου Μυκόνου θα λάβει χώρα το τριήμερο 2-3-4 Ιουλίου στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 8-18 ετών αθλητές ή μη, ανεξαρτήτως εμπειρίας στο μπάσκετ. Όλοι οι συμμετέχοντες θα καταταχθούν σε γκρουπ ηλικίας αλλά και δυναμικότητας που θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια του τριημέρου. 
Στο 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP θα λάβουν μέρος οι: 
 
Κωνσταντίνος Φλεβαράκης και Ελένη Καπογιάννη (προπονητές)
Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Όλγα Χατζηνικολάου, Λολίτα Λύμουρα (αθλητές)
Επίτιμος προσκεκλημένος είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
 
Στόχος του CAMP είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό να γνωρίσουν το μπάσκετ μέσα από τα μάτια καταξιωμένων  αθλητών και προπονητών που έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτό και να μοιραστούν μαζί τους γνώσεις και εμπειρίες. 
 
Στην περιγραφή του αγώνα της τελευταίας ημέρας με την εφηβική ομάδα του ΑΟ Μυκόνου ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.
 
Σε όλα τα παιδιά θα διατεθούν μπλουζάκια με το λογότυπο του camp και αναμνηστική βεβαίωση συμμετοχής. 
Το CAMP θα διεξαχθεί απογευματινές ώρες 18:00 – 23:00. Η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19 που θα ισχύουν την περίοδο διεξαγωγής του. 
 
Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:
 
Υπεύθυνη δήλωση γονέα, 
 
Βεβαίωση υγείας παιδιού από γιατρό και 
Self Test για τον κορονοϊό που πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 24 ώρες πριν την είσοδο του/της στο χώρο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ του Γυμνασίου όπου και θα πραγματοποιηθεί το CAMP . 
 
Αιτήσεις συμμετοχής στη σελίδα του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου στο FB www.facebook.com/mykonosculture, Instagram.com/Mykonos_Basketball_Camp και στο www.mykonos.gr 
 
Πληροφορίες στο 22893 60140 καθημερινά εκτός Σ/Κ 08:00 – 15:00.
 
Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με αποστολή στο culture@mykonos.gr Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. O αριθμός των συμμετεχόντων θα εξαρτηθεί από το επιτρεπόμενο όριο λόγω covid-19 σύμφωνα με τα επίσημα πρωτόκολλα.
 
Το 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP διοργανώνει ο Δήμος Μυκόνου σε συνεργασία με τον ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων.