Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Μύκονο

Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Μύκονο

 

 

Με την ελπίδα για μία πιο ομαλή τουριστική περίοδο τη φετινή σεζόν, ξενοδοχειακές εταιρείες καταθέτουν τα αιτήματα τους για έγκριση λειτουργίας πλωτών εξεδρών.
 
Στο πλαίσιο αυτό, δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής και της Μυκόνου.
 
Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας συνολικής επιφάνειας  86,67 τ.μ., στη θέση Κουτσουπιά Ν. Μαρμαρά της Χαλκιδικής, μπροστά από το ξενοδοχείο ΑΡΕΤΗ, για λογαριασμό της εταιρείας ΚΟΥΦΑΤΖΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ Α.Ε.  για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών και σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών.
 
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 75,81 τ.μ., για εποχιακή χρήση,στη θαλάσσια περιοχή Καλαμοπόδι της Μυκόνου, για λογαριασμό της εταιρείας CAVO PARADISO MYKONOS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με σκοπό την πρόσδεση σκαφών.
 
Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.
tornosnews.gr