Την πρώτη «πράσινη» κρουαζιέρα υποδέχθηκε την Δευτέρα η Μύκονος

Την πρώτη «πράσινη» κρουαζιέρα υποδέχθηκε την Δευτέρα η Μύκονος

 

Το υπερπολυτελές  κρουαζιερόπλοιο Celebrity APEX στο παρθενικό του ταξίδι και στο λιμάνι της Μυκόνου, είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο το οποίο κατόπιν αιτήσεως του και με την συμβολή της Δημοτικής Αρχής  που πραγματοποιεί ελεύθερη διακίνηση επιβατών σε όλο το νησί.
 
Μάλιστα την ιδιαίτερη τιμή όμως είχε η επίσκεψη του Έλληνα καπετάνιου Εμμανουήλ Αλευρόπουλου, Vice President Marine Operations της εταιρείας Celebrity Cruises Inc., τον οποίο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΔΛΤΜ Τάκης Μάνεσης στα γραφεία της Διοίκησης και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την επανεκκίνηση της Κρουαζιέρας και το μέλλον της, μετά την πανδημία.
 
 
Τόσο ο Πρόεδρος του ΔΛΤΜ όσο και ο Capt Αλευρόπουλος ευχήθηκαν να υπάρξουν περισσότερα πλοία με ελεύθερη διακίνηση επιβατών στο νησί μας, τηρώντας τα πρωτόκολλα ασφάλειας που προβλέπει τόσο η Ελλάδα, όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
 
Μάλιστα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου σε δήλωση του στο mykonosdaily.gr ανέφερε: «Είναι μία ευχάριστη εξέλιξη για το νησί της Μυκόνου καθώς οι επιβάτες του Κρουαζιερόπλοιου θα μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα του νησιού.»