Σήμερα θα διεξαχθούν τα Δήλεια στον Κόρφο

Σήμερα θα διεξαχθούν τα Δήλεια στον Κόρφο

 

 

 

Σήμερα στις 16:00 θα διεξαχθούν τα Δήλεια που για τέταρτη συνεχή χρονιά ο στίβος του Α.Ο. Μυκόνου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων τα διοργανώνουν στο στάδιο της Μυκόνου, στον Κόρφο.

 
Φέτος θα πάρουν μέρος τα σωματεία Πανελλήνιος Γ.Σ., Γ.Σ. Κηφισιάς, Α.Ο. Φιλοθέης, Καλλιπάτειρα Ρόδου, Γ.Σ. Κερατσινίου, Πανναξιακός, Ναξιακός και Α.Μ.Σ. ο Ζευς Φιλωτίου και ο Α.Ο. Μυκόνου.
 
Οι αγώνες αυτοί απευθύνονται κυρίως σε αθλητές και αθλήτριες των κατηγορίων μίνι, παμπαίδων και παγκορασίδων Β΄  και Α΄ .
Παράλληλα θα διεξαχθούν η σφαιροβολία Αντρών και Γυναικών και τα 3.000 μέτρα αντρών. 
 
Στη σφαιροβολία μετέχουν οι έξι κορυφαίοι έλληνες πρωταθλητές  όλοι φιναλίστ του πανελληνίου πρωταθλήματος όπως ο Παναγιώτης Ακτύπης του Αίολου Πατρών, (3ος) ο Παναγιώτης Μπουζιάνης από τον Γ.Σ. Λύκαια Αρκαδίας, (5ος) ο Νίκος Ποτουρίδης, (6ος) ο Γρηγόρης Τζωρτζιάδης (7ος), ο  8ος Ανυφαντής και ο Γιώργος Αντωνίου. Στις γυναίκες το μεγάλο όνομα είναι η Ρενάτα Μπαλσακοβάιτε μονίμως στο βάθρο των νικητριών του πανελληνίου πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια.
 
Επίσης στα 3.000 μέτρα αντρών θα αγωνιστούν  μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μίνο, νικητής του πανελληνίου πρωταθλήματος στα 3.000 μέτρα στηπλ και ο Διομήδης Μπακατσέλος.
 
Την εξέλιξη των αγώνων μπορείτε να παρακολουθείτε από το mykonosdaily.gr καθώς θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση για τα αποτελέσματα.
 
(Φώτο αρχείου)