Διεθνές συμπόσιο μελισσοκομίας στη Σύρο και σε 7 νησιά την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου

Διεθνές συμπόσιο μελισσοκομίας στη Σύρο και σε 7 νησιά την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου

 

 
Την ερχόμενη εβδομάδα πραγματοποιείται το Διεθνές Συμπόσιο Μελισσοκομίας στις 9-11 Οκτωβρίου με θέμα  «Η Μελισσοκομία στη Μεσόγειο από την αρχαιότητα έως σήμερα» που πραγματοποιείται στις 9,10,11 Οκτωβρίου στην Ερμούπολη της Σύρου και σε ζωντανή σύνδεση με τις αίθουσες του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρος, Μήλος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη και Τήνος. 
 
Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, του Ιδρύματος Eva Crane και του Μελισσοκομικού Ινστιτούτου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή μας καθώς θα παρευρεθούν για πρώτη φορά στη Σύρο περισσότεροι από 30 ειδικοί σε θέματα ιστορικά και πρακτικά της μελισσοκομίας, από το εξωτερικό και την Ελλάδα, για να παρουσιάσουν ιστορικά ευρήματα και να μοιραστούν εμπειρίες και πρακτική τεχνογνωσία. 
 
Η συμμετοχή στο Συμπόσιο είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα υπάρχει διερμηνεία αγγλικά – ελληνικά (αμφίδρομη διερμηνεία μόνο στη Σύρο).
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το πρόγραμμα, την ανακοίνωση και να δηλώσουν συμμετοχή διαδικτυακά στη διεύθυνση http://www.e-kyklades.gr