Το Σάββατο τα Δήλεια στη Μύκονο

Το Σάββατο τα Δήλεια στη Μύκονο

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο στίβος του ΑΟΜυκόνου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων διοργανώνουν τους αγώνες στίβου Δήλεια στο στάδιο της Μυκόνου, στον Κόρφο στις 16:00.   Φέτος θα πάρουν μέρος τα σωματεία Πανελλήνιος Γ.Σ., Γ.Σ. Κηφισιάς, Α.Ο. Φιλοθέης, Καλλιπάτειρα Ρόδου, Γ.Σ. Κερατσινίου, Πανναξιακός, Ναξιακός και Α.Μ.Σ. ο Ζευς Φιλωτίου και ο Α.Ο. Μυκόνου.
 
Οι αγώνες αυτοί απευθύνονται κυρίως σε αθλητές και αθλήτριες των κατηγορίων μίνι, παμπαίδων και παγκορασίδων Β΄  και Α΄ .
 
Παράλληλα θα διεξαχθούν η σφαιροβολία Αντρών και Γυναικών και τα 3.000 μέτρα αντρών. 
 
Στη σφαιροβολία μετέχουν οι έξι κορυφαίοι έλληνες πρωταθλητές  όλοι φιναλίστ του πανελληνίου πρωταθλήματος όπως ο Παναγιώτης Ακτύπης του Αίολου Πατρών, (3ος) ο Παναγιώτης Μπουζιάνης από τον Γ.Σ. Λύκαια Αρκαδίας, (5ος) ο Νίκος Ποτουρίδης, (6ος) ο Γρηγόρης Τζωρτζιάδης (7ος), ο  8ος Ανυφαντής και ο Γιώργος Αντωνίου. Στις γυναίκες το μεγάλο όνομα είναι η Ρενάτα Μπαλσακοβάιτε μονίμως στο βάθρο των νικητριών του πανελληνίου πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια.
 
Επίσης στα 3.000 μέτρα αντρών θα αγωνιστούν  μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μίνο, νικητής του πανελληνίου πρωταθλήματος στα 3.000 μέτρα στηπλ και ο Διομήδης Μπακατσέλος.
 
(Φώτο αρχείου)