Η Ελένη Κοντιζά συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ

Η Ελένη Κοντιζά συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ

 

Η Εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Ελένη Κοντιζά, συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος
 
Διαβάστε την σχετική τοποθέτηση της κ. Ελένης Κοντιζά
 
Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος στην οποία μεταξύ άλλων αναφερθήκαμε στα θέματα που απασχολούν τον κάθε Δήμο ξεχωριστά πάνω σε αυτούς τους τόσο σημαντικούς για την κοινωνία τομείς.
 
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να συμμετέχω σε μια τόσο σημαντική Επιτροπή για τον σχεδιασμό και την προώθηση πολιτικών, μεταξύ πολλών και σπουδαίων στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και μέλος της ΚΕΔΕ κ. Κωνσταντίνο Κουκά για την πρότασή του, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Στην Επιτροπή  συμμετέχουν 34 Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από την Κρήτη έως την Κέρκυρα και από την Καλαμαριά έως το Διδυμότειχο. Πρόεδρος της, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας και Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος.
 
Αμφότεροι ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός έχουν πληγεί σημαντικά στην covid εποχή που ζούμε και μαζί όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτούς. 
 
Η περαιτέρω ανάπτυξη τους στην τοπική κοινωνία, όσο και η προετοιμασία, προώθηση και ένταξή τους στον ευρύτερο τουριστικό χάρτη της Μυκόνου, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, αποτελούν για τον Δήμο μας ένα μεγάλο στοίχημα για το οποίο θα παλέψουμε με συνέργειες και συνεργασίες και μέσω της ΚΕΔΕ.