Σαββατοκύριακο με δωρεάν διαδικτυακές παραστάσεις κουκλοθέατρου για τα παιδιά από το Δήμο Μυκόνου - Δείτε τα link

Σαββατοκύριακο με δωρεάν διαδικτυακές παραστάσεις κουκλοθέατρου για τα παιδιά από το Δήμο Μυκόνου - Δείτε τα link

 

 

 

Ο Δήμος Μυκόνου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου και προσφέρει δύο υπέροχες διαδικτυακές παραστάσεις σήμερα και αύριο σε όλα τα παιδιά από το κου-κλο Θέατρο Κρήτης!
Η πρεμιέρα γίνεται σήμερα Σάββατο 20/3 με τον απίθανο "ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑ". Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:
ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ
https://youtu.be/2CUxk_azSGE
Ο σύνδεσμος θα παραμείνει ενεργός μέχρι τις 8:00 το πρωί της Κυριακής.
Λίγα λόγια για το έργο:
Ένα διαχρονικό παιδικό έργο της Φρόσως Χατόγλου βγαλμένο από την ζωή όπου με έντεχνο και χιουμοριστικό τρόπο περνάει τα μηνύματα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας! Τα ίδια τα παιδιά κατά την διάρκεια της παράστασης "νιώθουν" την αδικία και ουσιαστικά βοηθούν να επαναστατήσουν τα ψαράκια ενάντια στον Ψαροτρομάρα και τα σχέδια του να φτιάξει ένα μεγάλο παλάτι γκρεμίζοντας τα σπίτια τους στον βυθό της Ψαροχώρας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/3/2021
Την Κυριακή από τις 07:00 το πρωί και επίσης για ένα 24ωρο (μέχρι τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας) έρχονται στις οθόνες σας οι «ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ». Ακολουθεί ο σύνδεσμος της παράστασης:
ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ
https://youtu.be/JKxUtJLeduY
Λίγα λόγια για το έργο:
Ένα έργο γραμμένο από το Κουκλο Θέατρο Κρήτης εμπνευσμένο από τη Μάχη του Φραγκοκάστελλου με άρωμα του... σήμερα. Όλα πρόκειται να αλλάξουν στην περιοχή του Φραγκοκάστελλου..! Οι παραλίες, τα δέντρα, ακόμα και το ίδιο το Κάστρο θα το γκρεμίσουν..! Δυο μεγάλοι και τρανοί αγοραστές θέλουν να βγάλουν... πετρέλαιο..! Θα μπορέσει ο μικρός Μανωλιός να υπερασπιστεί το χωριό του και το Κάστρο του Φραγκοκάστελλου μαζί με τους κατοίκους, σαν σύγχρονοι.. Δροσουλίτες; Μία παράσταση γεμάτη δράση και περιπέτεια με μηνύματα οικολογίας και συνεργασίας!
Οι παραστάσεις στηρίζονται στην πρωτοποριακή τεχνική του μαύρου θεάτρου που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.
Το ραντεβού μας με το Θέατρο θα συνεχιστεί και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου (27-28/03) με ένα έργο που όλοι έχουμε αγαπήσει από την Θεατρική Ομάδα Μυκόνου! Περισσότερα σύντομα!
Κάντε like και ακολουθείστε την σελίδα μας Μύκονος Πολιτισμός, Αθλητισμός, Νέα Γενιά  , στο FACEBOOK για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τις επόμενες εκδηλώσεις μας.