Διαδικτυακές Κουκλο-θεατρικές Παραστάσεις από το Δήμο Μυκόνου

Διαδικτυακές Κουκλο-θεατρικές Παραστάσεις από το Δήμο Μυκόνου

 

Σε μια εποχή που δεν μπορούμε να πάμε θέατρο, ο Δήμος Μυκόνου και το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, φέρνουν το θέατρο στο σπίτι σας! Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου με δύο διαδικτυακές παραστάσεις από το Κου-κλο Θέατρο Κρήτης το Σαββατο-Κύριακο 20-21/03/2021.
 
Η αυλαία ανοίγει διαδικτυακά το Σάββατο 20/3 με τον απίθανο "ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑ". Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:
 
ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ
 
Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου και θα παραμείνει ενεργός μέχρι το πρωί της Κυριακής την ίδια ώρα, κάντε κλικ ΕΔΩ για την παράσταση.
 
Λίγα λόγια για το έργο:
 
Ένα διαχρονικό παιδικό έργο της Φρόσως Χατόγλου βγαλμένο από την ζωή όπου με έντεχνο και χιουμοριστικό τρόπο περνάει τα μηνύματα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας! Τα ίδια τα παιδιά κατά την διάρκεια της παράστασης "νιώθουν" την αδικία και ουσιαστικά βοηθούν να επαναστατήσουν τα ψαράκια ενάντια στον Ψαροτρομάρα και τα σχέδια του να φτιάξει ένα μεγάλο παλάτι γκρεμίζοντας τα σπίτια τους στον βυθό της Ψαροχώρας.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/3/2021
 
Την Κυριακή από τις 07:00 το πρωί και επίσης για ένα 24ωρο (μέχρι τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας) έρχονται στις οθόνες σας οι «ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ». Κάντε κλικ ΕΔΩ για την παράσταση 
 
ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ
 
Λίγα λόγια για το έργο:
 
Ένα έργο γραμμένο από το Κουκλο Θέατρο Κρήτης εμπνευσμένο από τη Μάχη του Φραγκοκάστελλου με άρωμα του... σήμερα. Όλα πρόκειται να αλλάξουν στην περιοχή του Φραγκοκάστελλου..! Οι παραλίες, τα δέντρα, ακόμα και το ίδιο το Κάστρο θα το γκρεμίσουν..! Δυο μεγάλοι και τρανοί αγοραστές θέλουν να βγάλουν... πετρέλαιο..! Θα μπορέσει ο μικρός Μανωλιός να υπερασπιστεί το χωριό του και το Κάστρο του Φραγκοκάστελλου μαζί με τους κατοίκους, σαν σύγχρονοι.. Δροσουλίτες; Μία παράσταση γεμάτη δράση και περιπέτεια με μηνύματα οικολογίας και συνεργασίας!
 
Οι παραστάσεις στηρίζονται στην πρωτοποριακή τεχνική του μαύρου θεάτρου που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.
 
Το ραντεβού μας με το Θέατρο θα συνεχιστεί και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου (27-28/03) με ένα έργο που όλοι έχουμε αγαπήσει από την Θεατρική Ομάδα Μυκόνου! Περισσότερα σύντομα!
 
Κάντε like και ακολουθείστε την σελίδα Μύκονος Πολιτισμός, Αθλητισμός, Νέα Γενιά στο FACEBOOK για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τις επόμενες εκδηλώσεις.