Επί ποδός η ΔΕΥΑΜ συνεχίζει τις συντηρήσεις των αντλιοστασίων

Επί ποδός η ΔΕΥΑΜ συνεχίζει τις συντηρήσεις των αντλιοστασίων

Συνεχίζοντας τις συντηρήσεις των αντλιοστασίων,  που είχε ξεκινήσει από πέρυσι η ΔΕΥΑΜ, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην περιοχή της Αλευκάνδρας.
 
Εκεί πραγματοποιείται γενικός καθαρισμός του συγκεκριμένου αντλιοστασίου, με τρόπο που για 20 χρόνια δεν είχε ξαναγίνει, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της επιχείρησης Φραντζέσκος Βιγλιάρης «ρίχτηκαν τοίχοι, άνοιξε εντελώς η πρόσβαση ώστε να κατέβει η τσάπα και μέχρι στιγμή έχουν συγκεντρωθεί 12 τσουβάλια οικοδομής λίπη και αναμένεται η συλλογή άλλων 20» όπως τονίζει ο κ. Βιγλιάρης. Θα ακολουθήσει η αλλαγή όλων των σωληνώσεων, αλλαγή βανών, ενώ θα ανελκυθούν και θα συντηρηθούν όλες οι αντλίες, πριν την επανατοποθέτησή τους. 
 
Όπως αναφέρει ο κ. Βιγλιάρης ο οποίος ήταν παρών από την πρώτη στιγμή στο έργο «γίνεται κάτι το οποίο έμενε για χρόνια στα λόγια. Η γραμμή από τον Δήμαρχο είναι ξεκάθαρη, ότι έχει να κάνει με το κοινό καλό για το νησί ξεπερνάει όλα τα υπόλοιπα. Έτσι έγινε κι εδώ. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τον προϊστάμενο της Τ.Υ. Κώστα Κουνάνη, για τις σωστές κινήσεις του στον κατάλληλο χρόνο. Μετά από το αντλιοστάσιο της Αλευκάνδρας ο καθαρισμός θα συνεχιστεί και στα τρία αντλιοστάσια του Πλατύ Γιαλού» καταλήγει.