Κρούσμα σε εργαζόμενο του ΚΕΠ

Κρούσμα σε εργαζόμενο του ΚΕΠ

ΤΟ ΚΕΠ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 
Η Ανακοίνωση του Δήμου προς τους πολίτες :
 
 
O Δήμος Μυκόνου ενημερώνει ότι με αφορμή κρούσμα σε  εργαζόμενο του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών ,  οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο ΚΕΠ στη περιοχή της Αργύραινας  θα μείνουν αύριο Τετάρτη 27 Ιανουαρίου κλειστές και για προληπτικούς λόγους αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται  απολυμάνσεις, σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα .
 
  Επίσης ενημερώνουμε ότι κατόπιν συνεννόησης με τον Ιατρό Εργασίας του Δήμου Μυκόνου και σύμφωνα με οδηγίες του ΕΟΔΔΥ, έχουν τεθεί σε κατ´οίκον περιορισμό και οι στενές επαφές του συγκεκριμένου υπαλλήλου.
 
  Επιπλέον, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας θα πραγματοποιηθούν τεστ στους δημοτικούς υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτή την υπηρεσία στον κατάλληλο από υγειονομικής άποψης χρόνο. Σε κάθε περίπτωση βρισκόμαστε σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για την εφαρμογή των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων. 
 
  Ο Δήμος Μυκόνου καλεί τους πολίτες να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, αναφορικά με την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους ως ακολούθως: www.kep.gov.gr
 
    Ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση στον εργαζόμενο και ελπίζουμε γρήγορα να είναι υγιής ξανά κοντά μας.