Κυκλοφόρησε η 2η έκδοση του βιβλίου «ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΣΣΑΣ»!

Κυκλοφόρησε η 2η έκδοση του βιβλίου «ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΣΣΑΣ»!

 

 

 

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη τους έκδοση κυκλοφόρησαν πρόσφατα τα «ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΣΣΑΣ». Το βιβλίο της αείμνηστης Ευαγγελίας Καμμή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 και εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα. 
 
Το 2021 οι Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου, του Συλλόγου Γυναικών «Ανωμερίτισσες» και της οικογένειας Καμμή, κυκλοφορούν την 2η έκδοση, εμπλουτισμένη με φωτογραφικό υλικό, εντυπωσιακά νέα σχέδια παλαιών σκουλαρικιών και ενδιαφέροντα κείμενα, στην τιμή των 25 ευρώ. 
 
Για πρώτη φορά, μάλιστα, το βιβλίο εκδίδεται και στην Αγγλική γλώσσα. 
 
Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο Λαογραφικό Μουσείο Μυκόνου για την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών ανακαίνισης του κεντρικού κτηρίου του Μουσείου στην περιοχή Κάστρο, ώστε να γίνει φάρος επικοινωνίας και γέφυρα πολιτισμού στην Ελλάδα και τον κόσμο. 
 
Ειδικά για την περίοδο Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2021, η επετειακή έκδοση θα διατίθεται στην συμβολική τιμή των 20 ευρώ. 
 
Για τη διάθεση του βιβλίου επικοινωνήστε με την κ. Δήμητρα Νάζου (6977439832) ή με τον κ. Γιώργο Σταμούλη (6937160214). Δεκτές και ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω email (mm.apostolou@gmail.com).
 
Ευχόμαστε, το θαυμάσιο αυτό λεύκωμα, να κοσμήσει τις Μυκονιάτικες βιβλιοθήκες σας και να απολαύσετε την ανάγνωσή του όπως του αξίζει!
 
The book "The earrings of the women of Mykonos" by Evangelia Veroni- Kammi is also available in English. Until the end of February, its price is 20 euros and then it will be sold for 25 euros per book. All money will be given for the restoration of Mykonos Folklore Museum. To buy the book, please call: Ms. Dimitra Nazou at +30 6977439832, Mr. George Stamoulis at +30 6937160214 or sent an email to Ms. Marigoula Apostolou to mm.apostolou@gmail.com