Μαζεύουμε καπάκια, χαρίζουμε αναπηρικά αμαξίδια - Εκδήλωση παράδοσης αμαξιδίου χθες στο Κέντρο Αιγαίου

Μαζεύουμε καπάκια, χαρίζουμε αναπηρικά αμαξίδια - Εκδήλωση παράδοσης αμαξιδίου χθες στο Κέντρο Αιγαίου

 

 

 
Ένα αναπηρικό καροτσάκι στο Κέντρο Αιγαίου "Ελπίδα" παραχώρησε χθες ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.
 
 
Στην εκδήλωση παράδοσης του αναπηρικού αμαξιδίου παραβρέθηκε  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, προσκεκλημένος από το μέλος-αντιπρόσωπο του συλλόγου για τα Δωδεκάνησα κ.Γιώργο Καμίτση.
 
 
Το αναπηρικό αμαξάκι είναι το αποτέλεσμα της συλλογής πωμάτων από 32 σχολεία της Δωδεκανήσου τα οποία δόθηκαν προς ανακύκλωση και η αξία των οποίων απέδωσε την αγορά του αμαξιδίου που παραχωρήθηκε χθες, όπου τον συντονισμό της όλης ενέργειας είχε ο κ. Γιώργος Καμίτσης.
 
 
Στην ομιλία που εκφώνησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, συνεχάρη τον σύλλογο και τον αντιπρόσωπο τους στα Δωδεκάνησα κ. Γιώργο Καμίτση, ο οποίος με αφετηρία το μικρό νησί της Πάτμου αντιπροσωπεύει αυτή την εθελοντική ομάδα σε ένα πραγματικά άξιο έργο απέναντι στην κοινωνία. Δράττοντας την ευκαιρία ο κ. Χατζημάρκος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ένας ενεργός πολίτης, ένας σύλλογος και οι μαθητές 32 σχολείων της Δωδεκανήσου που ευαισθητοποιήθηκαν και συνεργάστηκαν έφεραν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, γεμάτο αγάπη και ανθρωπιά. Είμαστε περήφανοι για όλους και υποχρεωμένοι να σταθούμε στο πλευρό τους έμπρακτα για να μπορέσουν να συνεχίσουν  τον ωραίο αγώνα τους που συνδυάζει μοναδικά την προστασία του περιβάλλοντος με την προσφορά στον συνάνθρωπο μας».