Δένει το «Blue Star Paros» και το «Blue Star Chios» ταξιδεύει για «δύο»

Δένει το «Blue Star Paros» και το «Blue Star Chios» ταξιδεύει για «δύο»

 

 

Από τη στιγμή που έχουμε απαγόρευση μετακινήσεων από Νομό σε Νομό και με δεδομένο ότι είμαστε σε νησιωτική περιοχή, οι αλλαγές στην Ακτοπλοΐα μας αφορούν άμεσα…  Και βέβαια, είναι ο κλάδος που τρώει την μεγαλύτερη σφαλιάρα καθότι μπορεί να επιδοτούνται τα δρομολόγια αλλά χωρίς επιβάτες (μάξιμουμ 20 σε κάθε ταξίδι) δεν …βγαίνουμε που λέει και το τραγούδι.
 
Επομένως; Μειώσεις δρομολογίων και μάλιστα δραστικές κινήσεις. Η Blue Star Ferries ξεκινάει άμεσα τις αλλαγές. Και με το … καλημέρα δένει το Blue Star Paros στο λιμάνι του Πειραιά. Από την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου και έως τις 17 του ίδιου μήνα..
 
Ποιος θα καλύψει το δρομολόγιο του από τον Πειραιά προς Σύρο – Τήνο και Μύκονο; Εδώ αρχίζουν οι αλχημείες όπως μπορείτε να δείτε και στον σχετικό πίνακα που υπάρχει στο τέλος του άρθρου… Α και για να μην αισθάνεται μοναξιά το Paros δίπλα του θα βρίσκεται και το «Διαγόρας» (σ.σ. από αύριο Τρίτη 5 Ιανουαρίου και έως τις 18 Ιανουαρίου) και στη θέση του θα καλύπτει τρεις φορές την εβδομάδα προς Βόρειο Αιγαίο, το «Νήσος Σάμος».
 
Μένουμε όμως στις Κυκλάδες και πλέον το "Blue Star Chios" (σ.σ. ελπίζουμε να μην είναι το αντίτιμο για το 1ο πλοίο της χρονιάς στο λιμάν του Πειραιά ε;)  αφήνει το πρωινό δρομολόγιο από Πειραιά προς Παροναξία – Σαντορίνη (κι επιστροφή) και αναλαμβάνει να …τρέχει για δύο. Κοινώς θα καλύπτει και την διαδρομή Σύρος – Τήνος – Μύκονος…  Κι έχει ενδιαφέρον ο τρόπος..  Από το πρωί της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου θα εκτελεί πρωινά δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς - Σύρος - Τήνος - Μύκονος - Θήρα. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή θα πιάνει και Νάξο, Πέμπτη - Κυριακή και Πάρο!
 
 
Και μπορείτε να το δείτε αυτό στον σχετικό πίνακα που έχουμε παραθέσει:
 
Δευτέρα: Από Πειραιά για Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Θήρα – Μύκονο - Τήνο.
 
Τρίτη:  Από Σύρο για Πειραιά – Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Θήρα – Μύκονο - Τήνο
 
Τετάρτη:  Από Σύρο για Πειραιά – Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Νάξο – Θήρα – Μύκονο - Τήνο
 
Πέμπτη:  Από Σύρο για Πειραιά – Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Θήρα – Νάξο - Πάρο
 
Παρασκευή:  Από Πειραιά για Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Νάξο – Θήρα – Μύκονο - Τήνο
 
Σάββατο:  Από Σύρο για Πειραιά – Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Θήρα – Μύκονο – Τήνο - Σύρο.
 
Κυριακή:  Από Πειραιά για Πάρο – Νάξο – Ίο – Θήρα – Νάξο – Πάρο - Πειραιά.
 
 
@ Να σημειώσουμε εδώ ότι το Blue Star Naxos θα συνεχίσει να κάνει απρόσκοπτα το απογευματινό του δρομολόγιο από Πειραιά προς Παροναξία και … άγονη Μικρών Κυκλάδων, ενώ το  Blue Star Carrier τροποποιεί τα δρομολόγια του και από αύριο Τρίτη 5 Ιανουαρίου μέχρι και την Δευτέρα 18.01.2021 θα γεμίζει ασφυκτικά το γκαράζ του για τα νησιά Πάρο - Νάξο - Βαθύ - Κάλυμνο - Κω - Ρόδο! Αναχώρηση έκαστη Πέμπτη στις 16.00 από τον Πειραιά!
 
 
Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Ρούσσο και την σελίδα στα social media shiptravelers
naxospress.gr