Στέλιος Μπρίγγος: "Δεσμεύομαι για σκληρή δουλειά στον χώρο του Πολιτισμού"

Στέλιος Μπρίγγος:

 
Την δέσμευσή του για σκληρή δουλειά στον χώρο του Πολιτισμού εξέφρασε ο Έπαρχος Μυκόνου και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Στέλιος Μπρίγγος. Σε δήλωσή του μετά τον ορισμό του μιλά για αλλαγή πολιτικής από την πλευρά της Περιφέρειας καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας Μυκονιάτης παίρνει το χρίσμα του Αντιπεριφερειάρχη.
 
"Με τον ορισμό μου ως Θεσμικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού θα ήθελα να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου προς τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αλλά και για το γεγονός ότι για  πρώτη φορά χρίζεται Αντιπεριφερειάρχης ένας Μυκονιάτης, σηματοδοτώντας έτσι την αλλαγή Πολιτικής απέναντι στο νησί μας.
 
Παράλληλα, θα ήθελα να εκφράσω την δέσμευσή μου για σκληρή δουλειά από τα νέα μου καθήκοντα και να διαβεβαιώσω ότι θα προάγω, με τον πλέον δέοντα τρόπο,  την υπευθυνότητα που αρμόζει των νέων μου καθηκόντων και  υπέρμετρη αίσθηση ευθύνης για το δύσκολο έργο που μου ανατίθεται, τον Πολιτισμό των νησιών μας, έναν τομέα της ζωής μας που άλλωστε διαφαίνεται σε όλες τις καθημερινές μας συναλλαγές. 
 
Τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, μπορεί να φαίνονται τόσο διαφορετικά, συμπίπτουν όμως όλα σε ένα κοινό παρονομαστή, τον Πολιτισμό μας" καταλήγει ο κ. Μπρίγγος.