Ξεκινά η καμπάνια ενημέρωσης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ξεκινά η καμπάνια ενημέρωσης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ως μοναδικός φορέας-εταίρος για την Ελλάδα για την υλοποίηση του προγράμματος του ERASMUS+ SPORT με τίτλο «SARU: Sports Ambassadors for Rural Areas» εγκαινιάζει την εκστρατεία ενημέρωσης για τα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού υπαίθρου και της ενεργούς αναψυχής.
 
Πιο συγκεκριμένα: 
 
Το επίσημο Φυλλάδιο μας για το πρόγραμμα ERASMSU+ SPORT “Sport Ambassadors in Rural Areas (SARU)” είναι έτοιμο σε 5 γλώσσες, αγγλικά, ιταλικά, ελληνικά, ουγγρικά, σλοβάκικα και δίνει τις κύριες πληροφορίες για το πρόγραμμα μας. 
 
Tο 1ο Ενημερωτικό Δελτίο, μεταφρασμένο και αυτό σε 5 γλώσσες ώστε να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Εκτός από τις βασικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, περιέχει και την εξέλιξη του μέχρι τώρα, δηλαδή τις διαδικτυακές μας συναντήσεις για την οργάνωση του, τη διεθνή μας συνάντηση στην Σλοβακία τον Αύγουστο 2020 καθώς και περιλήψεις από κάθε χώρα για τη Χαρτογράφηση των περιοχών!
 
Δημιουργείται επίσης μια παρουσίαση με τίτλο «Κάλεσμα σε Δράση» στην οποία αναλύονται τα οφέλη σε οικονομικό, τουριστικό και κοινωνικό επίπεδο της προαγωγής του αθλητικού τουρισμού υπαίθρου.
 
Αποδέκτες των παραπάνω θα είναι τοπικές αρχές, όπως οι Δήμοι των Κυκλάδων και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Αθλητικά Σωματεία και Σύλλογοι, ινστιτούτα κατάρτισης, όπως και άλλοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον τουρισμό.
Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα https://www.sportambassadors.eu/en/home, στην οποία το κοινό μπορεί να πληροφορηθεί για τους στόχους και τις δράσεις του προγράμματος.