Διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά από τον Δήμο Μυκόνου

Διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά από τον Δήμο Μυκόνου

 

Με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο θα δώσει την χαρά στα παιδιά της συμμετοχή σε Χριστουγεννιάτικες δράσεις ο Δήμος Μυκόνου.
 
Σύμφωνα με την εισήγηση που έκανε η Εντεταλμένη Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιά, Ελένης Κοντιζά προς την οικονομική επιτροπή: « Όπως όλοι γνωρίζουμε τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά από κάθε άλλη φορά. οι  νέες συνθήκες που διαμορφώνονται παγκοσμίως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχουν  αλλάξει τον τρόπο ζωής και έκφρασής μας επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την  καθημερινότητά μας.  Η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές,  όπου το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων δεν θα το συνοδεύουν οι καθιερωμένοι  εορτασμοί και εκδηλώσεις. 
Ωστόσο ο Δήμος Μυκόνου προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες επιθυμώντας να μεταφέρει το  Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα και το χαμόγελο των παιδιών με ασφαλείς δράσεις.»
 
Πάνω στο συγκεκριμένο πλαίσιο προτάθηκε και εγκρίθηκε η διοργάνωση με πόρους του Δήμου Μυκόνου Που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τις 12 ημέρες των Χριστουγέννων. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κυνήγι Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού που θα βάλει του μικρούς φίλους στο κλίμα των εορτών. 
 
Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ξεκινήσει από τις 25 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι στις 5 Ιανουαρίου, και ώρα 18:30. 
 
Τις επόμενες μέρες θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για την συγκεκριμένη διαδικτυακή εκδήλωση.