Όμιλος Pacha: Απόβαση στις Κυκλάδες το 2021 – Φέρνει την Ίμπιζα στη Μύκονο

Όμιλος Pacha: Απόβαση στις Κυκλάδες το 2021 – Φέρνει την Ίμπιζα στη Μύκονο

 

 

 

Ο όμιλος είναι γνωστός από το πρώτο superclub της Ίμπιζα το 1973 - Το 2019 είχε ακουστεί ότι θα κάνει προσφορά έως 15 εκατ. ευρώ για γνωστό beach bar του «νησιού των ανέμων»
 
Τους περιμέναμε από το 2019, θα τους έχουμε – όπως όλα δείχνουν – το 2021. Ο λόγος για το Pacha Group, μια εταιρία διεθνούς χαρτοφυλακίου που δημιουργήθηκε το μακρινό 1966 και δραστηριοποιείται στους τομείς αναψυχής, ψυχαγωγίας, φιλοξενίας, εστίασης και εκδηλώσεων, μόδας και αρώματος.
 
Ο όμιλος είναι γνωστός από το πρώτο superclub της Ίμπιζα το 1973, προτού επεκταθεί στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με το El Hotel Pacha. Ο Όμιλος με σήμα κατατεθέν του τα δυο εμβληματικά κεράσια, ετοιμάζεται να αποβιβαστεί, στις Κυκλάδες, και συγκεκριμένα, στη Μύκονο, την οποία συχνά αποκαλούν «η Ίμπιζα της Ελλάδας».
 
 
Η Workathlon θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στελέχωσης του Ομίλου Pacha στην Ελλάδα, που σχεδιάζει να λειτουργήσει ένα ξενοδοχείο, ένα beach restaurant bar και ένα club στη Μύκονο από το δεύτερο τρίμηνο του 2021.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Workathlon εξάλλου, αναφέρεται ότι o Όμιλος Pacha έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναζητά ταλαντούχο προσωπικό.
 
Σημειώνεται ότι, στην Ελλάδα έχουν ήδη ιδρυθεί οι εταιρείες του ομίλου Pacha, οι Systema Holdings και Systema Lio Mykonos, καθώς ο όμιλος θα αναπτύξει στη Μύκονο το concept του Lio Ibiza Restaurant Club Cabaret.
 
Το πρώτο ΔΣ της εταιρείας αποτελούν οι Εduard Aguillar Ubiergo (CFO του Pacha Group), Nick McCabe (CEO του Pacha Group) και Sanjay Nandi (Founding Partner of Good Food Society & Chief Operating Officer of Pacha Group).
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο Pacha Club άνοιξε στην πόλη Sitges της Ισπανίας το 1967, ενώ ο όμιλος αριθμεί σήμερα club franchise σε Βραζιλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Γερμανία, Αγγλία, Αίγυπτο, Πορτογαλία, Αυστρία και πολλές Ισπανικές πόλεις. Η εταιρεία άνοιξε το πρώτο superclub της Ίμπιζα το 1973, προτού επεκταθεί στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με το El Hotel Pacha. Ο Όμιλος Pacha στην Ίμπιζα μετράει ετησίως 60.000 επισκέπτες στα ξενοδοχεία του,  637.000 επισκέπτες στα εστιατόρια, 550.000 επισκέπτες στα nightclub και 2.400 ώρες ζωντανής μουσικής.
 
Όπως έγραφε το newmoney τον Ιούνιο του 2019, το πιο διάσημο κλαμπ της Ιμπιζα, το μυθικό «Pacha», ετοιμαζόταν να «χτυπήσει» το κλαμπ «Alemagou» για €12 εκατ. ή και 15 εκατ. σύμφωνα με άλλες πηγές. Το κλαμπ βέβαια το καλοκαίρι του 2020 βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα για άλλους λόγους αυτή τη φορά. Τα κορωνο-πάρτι που διοργανώνονταν και τα οποία τελικά κατέληξαν σε λουκέτο από τις αρχές για το διάσημο κλαμπ. Προφανώς, ο όμιλος, όπως και οι πάντες, ευελπιστεί ότι από το καλοκαίρι του 2021 και μετά η πανδημία θα έχει τεθεί εντός ορίων με την έλευση των εμβολίων και ο παλμός της Ίμπιζα θα μπορέσει επιτέλους να χτυπήσει και στην καρδιά του Αιγαίου.
newsmoney.gr