Πρεμιέρα σήμερα για την Θ.Ο.Μυκόνου στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου - Πως θα την παρακολουθήσετε

Πρεμιέρα σήμερα για την Θ.Ο.Μυκόνου στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου - Πως θα την παρακολουθήσετε

 

Έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η Διαδικτυακή Συνάντηση Ερασιτεχνικώ Θιάσων Αιγαίου.
 
Στη Συνάντηση συμμετέχουν 24 θεατρικές ομάδες από το Αιγαίο καθώς και ομάδες από το Ιόνιο και την Κύπρο, παρουσιάζοντας 28 βιντεοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές προτάσεις σχετικές με το θέατρο.
 
Η Διαδικτυακή Συνάντηση ενώνει Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Ρόδο, Κω, Πάτμο, Λέρο, Σύρο, Μήλο, Πάρο, Άνδρο, Μύκονο και Τήνο, με την Κέρκυρα και την Κύπρο, σε ένα θεατρικό αντάμωμα 11 ημερών.
 
Παράλληλα στα πλαίσια της Συνάντησης θα γίνουν δύο θεατρικά σεμινάρια, συζητήσεις και θα προβληθούν τρία ντοκιμαντέρ σχετικά με τις δραστηριότητες των ερασιτεχνών του Αιγαίου.
 
Σήμερα θα παρουσιαστεί το έργο της Θεατρική Ομάδας Μυκόνου (Θ.Ο. Μ.) με τίλος «Ποιος σκότωσε τον σκύλο» και ώρα 19:30.
 
Η Διαδικτυακή χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ενώ μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει μέσα από την ιστοσελίδα της Συνάντησης diadiktiaki-aegeantheatre.gr.”