Ευχαριστήρια δήλωση του Χαράλαμπου Κόκκινου

Ευχαριστήρια δήλωση του Χαράλαμπου Κόκκινου

 

 

Ευχαριστήρια Δήλωση προς τους Νοτιοπελαγίτες, τα στελέχη, τους φίλους, τους ψηφοφόρους του Περιφερειακού Συνδυασμού "Νέα Εποχή Για τα Νησιά Μας" που αποτέλεσε τη μείζονα μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου την περίοδο 2010-2014, απέστειλε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

 

Η επιστολή είναι η εξής: 

 

"Θα ήθελα από βάθη καρδιάς να ευχαριστήσω όλα εκείνα τα  στελέχη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ». Ξεκινήσαμε μια όμορφη και δύσκολη προσπάθεια το Σεπτέμβρη του 2010 και τέσσερα (4) χρόνια μετά κλείνει ένας κύκλος προσφοράς και συνέπειας. 
 
Πορευτήκαμε με πίστη στις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας , με αυτοδιοικητική αυτονομία, με συνέπεια και συνέχεια και υπηρετήσαμε τα συμφέροντα των κατοίκων του Νοτίου Αιγαίου με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση. 
 
Σήμερα τόσο ο υπογράφων και επικεφαλής του συνδυασμού όσο και τα πολλά στελέχη βρίσκονται σε θέση ευθύνης κοντά στο Γ. Χατζημάρκο και στη Νέα Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου. Είναι η επιβράβευση της κοινωνίας στις προσπάθειές μας και ταυτόχρονα τιμή και μεγάλη ευθύνη για όλους μας. 
Θα συνεχίσουμε με σεμνότητα και ταπεινότητα, ως ακούραστοι εργάτες στο Ν. Αιγαίο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους νησιώτες μας. 
 
Ο Περιφερειακός Συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» κλείνει την πορεία του όμως μένουμε για πάντα ενεργοί πολίτες, για πάντα κοντά στους Αιγαιοπελαγίτες με στόχο να ξανανθίσει το χαμόγελο, να αναβαθμιστεί η ζωή τους και να είναι το Νότιο Αιγαίο πρωταγωνιστής."