Μύκονος και Σαντορίνη οι δύο νέοι προορισμοί της British Airways από τον Μάρτιο του 2014

Μύκονος και Σαντορίνη οι δύο νέοι προορισμοί της British Airways από τον Μάρτιο του 2014

Μία ακόμη μεγάλη αεροπορική εταιρία θα εκτελεί πτήσεις για Μύκονο τη νέα σαιζόν. Η μεγάλη βρετανική εταιρία ανακοίνωση το πρόγραμμα πτήσεων για τη νέα χρονιά και συμπεριλαμβάνει σε αυτό τα δύο διαμάντια των Κυκλάδων την Μύκονο και την Σαντορίνη.

Εξαιρετικής σημασίας συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθές μεταξύ των υπευθύνων μάρκετινγκ του βρετανικού κολοσσού της British Airways και των αρμοδίων τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με αφορμή το νέο πρόγραμμα πτήσεων της μεγάλης αεροπορικής εταιρείας, στο οποίο συμπεριλήφθησαν με τακτικές πτήσεις τα νησιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου, ξεκινώντας από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2014.

Από την πλευρά της ΠΝΑΙ παρόντες ήταν η κα Ελευθερία Φτακλάκη,  Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, ο κ. Μανώλης Καραμολέγκος, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, και το στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Πασχαλίδης.

Στην συνομιλία μονοπώλησε το ενδιαφέρον η εύρεση διαφόρων μορφών συνεργασίας μεταξύ της British Airways, της ΠΝΑΙ και της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης. «Στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος προβολής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, μέλημα μας είναι το χτίσιμο συνεργασίας με στρατηγικούς παράγοντες της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας» επισημαίνει η κα Φτακλάκη.

Αξίζει να τονιστεί η μεγάλη σημασία της παραπάνω ενέργειας δεδομένου ότι τα νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης θα αποτελέσουν σημαντικές πύλες εισόδου Βρετανών τουριστών για όλα τα νησιά των Κυκλάδων.