Παρουσιάστηκε στο Λονδίνο η διαδικτυακή πλατφόρμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Παρουσιάστηκε στο Λονδίνο η διαδικτυακή πλατφόρμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

 

 

 

Παρουσιάστηκε χθες στην World Travel Market του Λονδίνου η διαδικτυακή πλατφόρμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, www.aegeanislands.gr, που οι επικεφαλείς της ΠΝΑ φιλοδοξούν να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος και στην προβολή των 48 νησιών μας.

Η παρουσίαση του ιστοχώρου έγινε στο περίπτερο της Ρόδου και η έναρξη του προγραμματίζεται τον Φεβρουάριο του 2014. οπότε οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν διαδικτυακά και σε βάθος το σύνολο των 48 νησιών της Περιφέρειας μέσα από το πλούσιο πρωτογενές περιεχόμενο που αφορά σε γαστρονομία, γεωγραφία, θρησκεία, δραστηριότητες κα. To aegeanislands.gr θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο και σημείο αναφοράς για τον κλάδο των επαγγελμάτων του Τουρισμού, για τον Τύπο, αλλά και για τους επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου.

Το περιεχόμενο της διαδικτυακής πλατφόρμας συνέταξε ομάδα δημοσιογράφων και θα επικαιροποιείται συνεχώς, ώστε οι χρήστες και οι επισκέπτες να σχεδιάζουν το ταξίδι τους με γνώμονα την εκτενή ενημέρωση και την πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο που θα εμπλουτίσει την εμπειρία της αναψυχής στο Αιγαίο. 
 
Η προεπισκόπηση του aegeanislands.gr, το οποίο ενσωματώνει το εύρος του τουριστικού προφίλ του Αιγαίου, έγινε υπό τον συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ελευθερίας Φτακλάκη, ενώ την παρουσίαση έκανε ο Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κωστής Τσαμπανάκης.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, που ανέλαβε την κατασκευή της πλατφόρμας, Γιώργος Βιτσάκης.