Η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου επισκέφτηκε το νησί της Άνδρου

Η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου επισκέφτηκε το νησί της Άνδρου

 

 

Στο πλαίσιο Προσκοπικού Προγράμματος, η 1η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου επισκέφτηκε το νησί της Άνδρου το Σάββατο 31/10 και την Κυριακή 01/11 και φιλοξενήθηκε στην Λέσχη Ανδρίων.  Στόχος της επίσκεψης ήταν τόσο η εκπαίδευσή τους αλλά και η επίδειξη της ιδέας και των δράσεων του Προσκοπισμού στα παιδιά της Άνδρου.
 
Παράλληλα, σε θερμό κλίμα, έγιναν συναντήσεις στελεχών της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κυκλάδων με φορείς του νησιού, με σκοπό την επανίδρυση του Προσκοπισμού της Άνδρου.
 
Η συνάντηση των ενδιαφερομένων, πραγματοποιήθηκε με το βοηθό Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Κυκλάδων κο Γιώργο Σταμούλη στην Λέσχη Ανδρίων (Χώρα) όπου και συζητήθηκε η οργάνωση της όλης προσπάθειας.  Στην συνάντηση παρευρέθηκαν πρώην Πρόσκοποι και Οδηγοί της Άνδρου, φιλοπρόσκοποι, ενδιαφερόμενοι, ο Έπαρχος Άνδρου κος Λάσκαρης και ο Πρόεδρος της Λέσχης Ανδρίων κος Κοκκίνης.
 
Κλείνοντας, ευχαριστούμε για τη στήριξη τους στη προσπάθεια μας:
 
Τον Δήμο Άνδρου για τον συντονισμό και συγκεκριμένα τους αντιδημάρχους κο Δημήτρη Γιαννίση, κα Αθηνά Κοζανίτου Μακρή, κα Τασία Μπιθικώτση, κο Νίκο Μουστάκα και την Δημοτική Υπάλληλο κα Γιωταμίνα Αλεξάνδρου.
Τον έπαρχο κο Δημήτρη Λάσκαρη για την θερμή και εγκάρδια υποστήριξη του
Τον πρόεδρο της Λέσχης Ανδρίων, κο Δημήτρη Κοκκίνη για την φιλοξενία
Την Βουλευτή Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογυιού για την υποστήριξη της στο εγχείρημα