Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων Ανωμεριτών

Ξεκίνησαν σήμερα (27/10) στην Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στην Άνω Μεράς, οι εκδηλώσεις για την επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940» με επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων Πεσόντων Υπερ Πατρίδος Ανωμεριτών.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο από τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού Κυκλάδων Στέλιο Μπρίγγο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Μεράς Πέτρο Σταυρακόπουλο, τον Διοικητή της 6ης ΜΣΕΠ, τον Λιμενάρχη Μυκόνου, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος και από το Δημοτικό και Γυμνάσιο της Άνω Μεράς.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση παρευρέθηκε, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρουσουνέλος, η Εντεταλμένη Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου της Μυκόνου Τόνια Ανδρονίκου και ο πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Μυκόνου Αντώνιος Κουσαθανάς.
Δείτε φωτογραφικό υλικό από την σημερινή εκδήλωση.










