Ελένη Κοντιζά: «Mια νέα εποχή για τον αθλητισμό της Μυκόνου ξεκίνησε»

Ελένη Κοντιζά: «Mια νέα εποχή για τον αθλητισμό της Μυκόνου ξεκίνησε»

 

 

Μετά το τέλος του αγώνα Α.Ο. Μυκόνου - Α.Ο. Πεύκης, στον οποίο επικράτησαν με σκορ 99-71 η Εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Ελένη Κοντιζά αναφέρθηκε για αυτό το ιστορικό ματς, στα social media.
 
Η σχετική τοποθέτηση.
 
Mια νέα εποχή για τον αθλητισμό του νησιού ξεκίνησε σήμερα με το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Μυκόνου. Η χαρά είναι διπλή αφού περαν από το ότι ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα σχετικά με την δημιουργία και την λειτουργία του πρώτου κλειστού του νησιού, το πρώτο ματς σε αυτό συμπίπτει με το πρώτο παιχνίδι του ΑΟ Μυκόνου στη Γ' Εθνική.
 
Είναι η πρώτη φορά που το μπάσκετ του νησιού, μάς εκπροσωπεί σε Εθνική κατηγορία, κάτι που κέρδισε με πολύ κόπο και προσπάθειες ετών όλων των ανθρώπων που στήριζουν το τμήμα από τη γέννηση του. Σήμερα μπήκαν με το δεξί στο κλειστό και σημείωσαν και την πρώτη μεγάλη νίκη τους απέναντι στον ΑΟ Πεύκης με 99-71.
 
Γουρλίδικο το γήπεδο! Συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και στη διοίκηση για την δυναμική τους πρεμιέρα και τους εύχομαι μια εξαιρετική μπασκετική χρονιά.