Νίκη για το μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου στη πρεμιέρα της Γ' Εθνικής

Νίκη για το μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου στη πρεμιέρα της Γ' Εθνικής

 

Με το «δεξί» μπήκε η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ καθώς στον ιστορικό αγώνα της πρεμιέρας για την Γ' Εθνική επικράτησε του Α.Ο. Πεύκης με 99-71.
 
Οι παίχτες της Μυκόνου εγκαινίασαν το νεόκτιστο κλειστό της Μυκόνου με τον καλύτερο τρόπο ένα... ρόζ φύλλο αγώνα
 
Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Άγγελο Τσαμη, ο ΑΟ Μυκόνου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει από το πρώτο δεκάλεπτο το προβάδισμα με 24 - 11, ενώ ο καλαθοσφαιριστής από την Κάτω Αχαΐα είχε 15 πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο πήραν τα όπλα τους οι Τσιάρας και Μάντζος και αύξησαν τη διαφορά των πόντων κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο με σκορ 51 - 30.
 
Συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό και στα δύο επόμενα δεκάλεπτα η ομάδα του Θανάση Δελαπάσχου κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά και να πάρει τη νίκη στη «παρθενική» της συμμετοχή στη Γ' Εθνική Κατηγορία. Το ολοκαίνουργιο παρκέ του κλειστού πάτησαν επίσης και δύο «κολώνες» του Α.Ο. Μυκόνου, οι Γιάννης Σαχάς και Παύλος Βασίλιεφ Λεβογιάννης.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως δόθηκε η ευκαιρία και σε δύο παίχτες από την ακαδημία του Α.Ο. Μυκόνου να αγωνιστούν, τους Τζάρο και Κώτση.
 
ΔΕΛΕΠΤΑ: 24-11, 51-30, 74-49, 99-71
 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαυρέλης-Καρακωνσταντόπουλος
 
Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Θανάσης Δελαπάσχος): Αμπαράς 19 (4), Στάνκοβιτς, Αγγελακόπουλος, Τζάρος, Μάρτζος 15 (2), Κώτσης, Τσιάρας 20 (6), Σαχάς, Τσάμης 27 (1), Δημάκος 2, Βασίλιεφ, Εζόμο 8
 
Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ (Γιάννης Κτιστάκης): Μαντζάκος 3, Τσατάς 3, Αποστολίδης 7 (1), Κατρατσούρας 16 (1), Φιλιπόππουλος 12, Κατρούζος 22 (2), Δρικογιάς 2, Σωτηράκης 4, Υφαντής, Ανδρουλάκης, Κυριακόπουλος 3