Η Βρετανία «ξεκλείδωσε» 5 ελληνικά νησιά | Η Μύκονος είναι ανάμεσά τους

Η Βρετανία «ξεκλείδωσε» 5 ελληνικά νησιά | Η Μύκονος είναι ανάμεσά τους

 

 

Από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, η βρετανική κυβέρνηση επέβαλε καραντίνα σε όσους επέστρεφαν στην Βρετανία από 7 ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα από την Κρήτη, την Λέσβο, την Τήνο, την Σέριφο, την Μύκονο, την Σαντορίνη και τη Ζάκυνθο.
 
Η αλλαγή αυτή αναμένεται να λειτουργήσει θετικά κυρίως για την Ζάκυνθο και την Σαντορίνη, για τα οποία νησιά αναμένονται άμεσες ανακοινώσεις των μεγάλων αγγλικών tour operators, για επανέναρξη των πτήσεων. Ο υπουργός Μεταφορών Grant Shapps, ανακοίνωσε τις προσθήκες μέσω του Twitter, διευκρινίζοντας  ότι καμία χώρα δεν αφαιρείται από την λίστα των ασφαλών προορισμών αυτήν την εβδομάδα.
 
Τα νησιά που προστίθενται στη «ασφαλή λίστα» είναι η Λέσβος, η Τήνος, η Σέριφος, η Σαντορίνη και η Ζάκυνθος και οι αλλαγές στους περιορισμούς τίθενται σε ισχύ από τις 4 π.μ. το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Σεπτεμβρίου, η βρετανική κυβέρνηση επέβαλε καραντίνα σε όσους επέστρεφαν στην Βρετανία από 7 ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα από την Κρήτη, την Λέσβο, την Τήνο, την Σέριφο, την Μύκονο, την Σαντορίνη και τη Ζάκυνθο. Η αλλαγή αυτή αναμένεται να λειτουργήσει θετικά κυρίως για την Ζάκυνθο και την Σαντορίνη, για τα οποία νησιά αναμένονται άμεσες ανακοινώσεις των μεγάλων αγγλικών tour operators, για επανέναρξη των πτήσεων. Ο υπουργός Μεταφορών Grant Shapps, ανακοίνωσε τις προσθήκες μέσω του Twitter, διευκρινίζοντας  ότι καμία χώρα δεν αφαιρείται από την λίστα των ασφαλών προορισμών αυτήν την εβδομάδα.
 
money-tourism.gr