Το τοπικό παράρτημα Κυκλάδων της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου τιμά τον Γιώργο Πουσσαίο

Το τοπικό παράρτημα Κυκλάδων της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου τιμά τον Γιώργο Πουσσαίο

 

 

 

 

Εκδήλωση προς τιμήν του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Πουσσαίου θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο το Σάββατο 9 Αυγούστου. Την εκδήλωση διοργανώνει το Τοπικό Παράρτημα Κυκλάδων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νάξου – Πρώην Σχολή Ουρσουλινών, στο Κάστρο Χώρας Νάξου και θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της τελευταίας τακτικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. 

 

"Ο κος Πουσσαίος υπηρέτησε με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα το θεσμό της αυτοδιοίκησης, τόσο της τοπικής, όσο και της περιφερειακής, για 24 περίπου χρόνια" αναφέρει η ανακοίνωση του Τοπικού Παραρτήματος της ΠΕΔ. Διετέλεσε Δήμαρχος Ιητών για 20 περίπου χρόνια, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.) Νομού Κυκλάδων, μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.), ενώ την τρέχουσα δημοτική και περιφερειακή περίοδο υπηρετεί την αυτοδιοίκηση από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων. Τέλος, ο κος Πουσσαίος έχει διατελέσει και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού. 

 

Ο κος Πουσσαίος είναι εμπνευστής πολλών θετικών δράσεων για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας και πολλές από τις ιδέες του υπήρξαν πρωτοπόρες στο χώρο μας. 
 
 
Η πολυετή προσφορά του, στις Κυκλάδες αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους όσους υπηρετούν την αυτοδιοίκηση και ειδικότερα τη νησιωτική., καταλήγει η ανακοίνωση