Με …αέρα Μυκόνου η νέα φανέλα του Αθλητικού Ομίλου

Με …αέρα Μυκόνου η νέα φανέλα του Αθλητικού Ομίλου

 

 

Στην …αποκάλυψη της φανέλας που θα φοράει ο ΑΟ Μυκόνου στην παρθενική του εμφάνιση στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ προχώρησε ο Γιώργος Γρυπάρης, κατά κόσμο “Φλάσκος”. 
 
Ρεπορτάζ: Ιωάννης Νοτταράς
 
Δεκαέξι ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ (18/10) για τον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής, όπου η Μύκονος αντιμετωπίζει τον ΑΟ Πεύκης, ο έφορος του κυκλαδίτικου σωματείου σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media έκανε τα αποκαλυπτήρια της συγκεκριμένης φανέλας, η οποία ως νησιωτική ομάδα κυρίαρχο θέμα θα έχει το γαλάζιο της θάλασσας. Από εκεί και πέρα, εμφανίζονται τρεις αποχρώσεις από κύματα που συναντά κανείς στο νησί, εξ ου και το προσωνύμιο της Μυκόνου ως νησιού των ανέμων, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει κι ένα από τα αξιοθέατα του νησιού, ο ανεμόμυλος.
 
Στο κεντρικό σημείο της εμφάνισης και κάτω από το όνομα της ομάδας στα αγγλικά και το νούμερο που θα φοράει κάθε παίκτης υπάρχει και ο επίσημος χορηγός της εμφάνισης, ο όμιλος “Intrakat”, μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, με σημαντική διεθνή παρουσία. Δραστηριοποιείται στους τομείς των αναπτυξιακών υποδομών, των κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των μεταλλικών κατασκευών, των τηλεπικοινωνιών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και των έργων διαχείρισης περιβάλλοντος και αξιοποίησης ακινήτων για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
 
Ευχή όλων, η νέα εμφάνιση της ομάδας να αποδειχτεί γούρικη και να φέρει μεγάλες επιτυχίες και γιατί όχι και την άνοδο στην Β’ εθνική…