Σφοδρή κριτική της μείζονος αντιπολίτευσης: «Εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτός φωτογραφίζεται»

Σφοδρή κριτική της μείζονος αντιπολίτευσης: «Εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτός φωτογραφίζεται»

Δριμεία επίθεση στον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά ασκεί μέσω ανακοίνωσής της η μείζονα αντιπολίτευση. Στόχος η φωτογραφία που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αμέσως μετά την χθεσινή επίσκεψή του.
 
Ο κ. Κουκάς μετέβη χθες εκτάκτως στην Αθήνα μετά τα δύο περιστατικά βίας που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο νησί. Αμέσως μετά ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social τα αποτελέσματα της συνάντησης συνοδευόμενα από σχετική φωτογραφία.
 
Το γεγονός αυτό αποτέλεσε κόκκινο πανί για τον συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας "Μύκονος Πρώτη Ξανά" ο οποίος με ανακοίνωσή του στο facebook προέβη σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνοντας «Ο Δήμαρχος που μέσω Instagram και Facebook υποσχέθηκε στην αρχή της θητείας του να κάνει την Μύκονο Μόντε Κάρλο την κατάντησε “Far West”. Αντί να συναισθανθεί το μέγεθος των ευθυνών του, μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο νησί μας τις τελευταίες μέρες, σε μια εκδήλωση πολιτικού ναρκισσισμού, αναρτά ανούσιες φωτογραφίες στο Facebook, με στόχο τον φτηνό εντυπωσιασμό». 
 
Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για «υποκρισία» και «θεατρινισμούς που δεν ωφελούν το νησί» τονίζοντας ότι "το αίσθημα της ανασφάλειας έχει κυριεύσει τους Μυκονιάτες που νιώθουν ξένοι και ανυπεράσπιστοι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι".
 
Επίσης, γίνεται λόγος και στην πρόσφατη επίσκεψη του κ. Χρυσοχοϊδη κατά την οποία ο συνδυασμός του "αγνοήθηκε προκλητικά" και η οποία όπως επισημαίνεται "δεν είχε καμία θετική συνέχεια" τονίζοντας ότι "μολονότι το νησί μας είχε φέτος πολύ μικρότερη επισκεψιμότητα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, η εγκληματικότητα και η παρανομία ζουν και βασιλεύουν. Και απέναντι σ’ αυτή την ζοφερή εικόνα ο Δήμαρχος περί άλλα τυρβάζει".
 
Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας «Ο Δήμαρχος οφείλει να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες, εδώ και τώρα. Οφείλει επιτέλους να εργασθεί για το νησί του και να προστατεύσει τα συμφέροντα των συμπολιτών του».