Άμεση εξιχνίαση των περιστατικών βίας ζητά το Σωματείο Επιχειρηματιών της Χώρας Μυκόνου

Άμεση εξιχνίαση των περιστατικών βίας ζητά το Σωματείο Επιχειρηματιών της Χώρας Μυκόνου

 

Συγκλονισμένοι από το γεγονός της απροκάλυπτης βίας σε βάρος δύο ακόμη επιχειρηματιών του νησιού μας δηλώνουν οι επιχειρηματίες της Χώρας Μυκόνου. και με επιστολή τους ζητούν την άμεση εξιχνίαση των υποθέσεων. 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών της Χώρας:

"Δηλώνουμε όλοι μας συγκλονισμένοι από το γεγονός ότι χθες για ακόμη μια φορά έλαβαν χώρα άλλα δύο περιστατικά βίας κατά συμπολιτών μας και επιχειρηματιών του νησιού μας. Καθίσταται πλέον τρομακτικό το κατά πόσο έχουν ανέβει τα επίπεδα εγκληματικότητας στο νησί της Μυκόνου το τελευταίο χρονικό διάστημα τα οποία μάλιστα έχουν κυρίως ως στόχο επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί της Μυκόνου.
 
Από πλευρά μας, ως Σωματείο έχουμε ήδη ζητήσει από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας στο νησί μας, τόσο για εμάς τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους τουρίστες που επισκέπτονται όλο το χρόνο το νησί μας.
 
Αξιώνουμε την άμεση εξιχνίαση των υποθέσεων αυτών, όπου κάτοικοι και επιχειρηματίες του νησιού έπεσαν θύματα ληστείας και απροκάλυπτης βίας, καθώς καθίσταται αναγκαίο να αποκαλυφθούν τόσο οι δράστες όσο και οι ηθικοί αυτουργοί των εγκληματικών αυτών ενεργειών προκειμένου να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.
 
Τέλος θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και την προθυμία μας να σταθούμε δίπλα στα θύματα των εγκληματικών αυτών ενεργειών καθώς και στις οικογένειες τους με όποιον τρόπο μπορούμε".