Φιλικό «διπλό» για την Α.Ε. Μυκόνου στη Σύρο [pics-vid]

Φιλικό «διπλό» για την Α.Ε. Μυκόνου στη Σύρο [pics-vid]

 

 

Παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο του διάστημα ο φιλικός αγώνας μεταξύ της Ελλάς Σύρου και της ΑΕ Μυκόνου κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, στα τελευταία λεπτά οι Μυκονιάτες έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να πετύχουν δύο (2) τέρματα και να πάρουν την άτυπη νίκη.
 
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες που εκτυλίχθηκαν στον χώρο της μεσαίας γραμμής, χωρίς να καταγραφεί κάποια σπουδαία φάση μπροστά στις δύο εστίες. Η επανάληψη κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς, με την ΑΕ Μυκόνου όμως να ανεβάζει στροφές στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όπου πέτυχε δύο τέρματα, χάνοντας ακόμα και 1-2 καλές ευκαιρίες. Ο Υψηλός προειδοποίησε στο 81' στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Συριανού.
 
Στο 84΄ο Δωματάς στην πρώτη του συμμετοχή κατάφερε να σκοράρει, όταν μετά από λάθος του Συριανού, πλάσαρε για το 0-1. Ο Κουγιός πέτυχε το γκολ για highlight στο 87', όταν με ασύλληπτο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 0-2.
 
Συνθέσεις:
 
Διαιτητής ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης με βοηθούς τους Καλόγερα και Γρυπάρη.
 
Ελλάς Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Συριανός, Σταμούλης, Παράβαλος (78' Βαβουράκης), Συριανός Α. 88' Κουτούζος), Ταμάμης (76΄Μπαλόπητας), Χαλκιάς (68΄Μπλάμο), Μίρτσα (59΄Μουλίδης), Μουράι (75΄Μαραγκός), Ευριπιώτης (65΄ Πρίντεζης), Μανουδάκης, Παυλόπουλος.
 
ΑΕ Μυκόνου (Σκέντζος): Παλιούρας (46' Σαββοπουλος), Παπαθανασίου, Παναγιωτόπουλος (46΄Κουγιός), Σαλταμάρας (λ.τρ. 13΄Σούλτσε), Μπαλωμένος (46΄Βλαχόπουλος), Καλτσάς, Μπανούσης, Κάρδαρης, Ντογος (55΄Καλαμάρης), Υψηλός, Λεσάι (69' Δωματάς).