Μπάσκετ: Ο Α.Ο. Μυκόνου στη Θεσσαλονίκη για προετοιμασία και φιλικούς αγώνες

Μπάσκετ: Ο Α.Ο. Μυκόνου στη Θεσσαλονίκη για προετοιμασία και φιλικούς αγώνες

Η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (12/09) όπου και ξεκίνησε το «χτίσιμο» της ομάδας για τη Γ' Εθνική αλλά για τους πρώτους φιλικούς αγώνες.
 
Η σχετική ανακοίνωση
 
Το ταξίδι της μπασκετικής παρέας της Μυκόνου ξεκίνησε από την όμορφη και μπασκετομανα πόλη της Θεσσαλονίκης ! Η ομάδα μας πέταξε το Σάββατο το πρωί από τη Μύκονο με προορισμό τη συμπρωτεύουσα για τους πρώτους της φιλικούς αγώνες ώστε να αρχίσει σιγά σιγά το χτίσιμο για την απαιτητική Γ Εθνική κατηγορία !
 
Την Κυριακή 13/9 και Δευτέρα 14/9 η ομάδα μας φιλοξενήθηκε αντίστοιχα από τον ΚΣ Γέφυρα (ομαδα Β´Εθνικης) και την Ελπίς Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης (ομαδα Γ´ Εθνικής) αποσπώντας πολύτιμες γνώσεις για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.
 
Κοιτάμε μπροστά συμφωνώντας πόσο πολύ δουλειά χρειάζεται και θα γίνει για να φτάσουμε την ομάδα της καρδιάς μας εκεί που όλοι επιθυμούμε.
Το σημαντικό είναι ότι όλοι οι παίκτες επιστρέφουν στο νησί υγιείς να συνεχίσουν το έργο τους.
Πολλές ευχαριστίες για την φιλοξενία των 2 πολύ καλών ομάδων της Θεσσαλονίκης
και μακάρι κάποια στιγμή να ανταποδώσουμε.
 
Επίσης το ταξίδι μας είχε και σημαντικές συναντήσεις καθώς με τους αθλητές και προπονητές μας συναντήθηκαν μεγάλοι αστέρες του Ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως ο προπονητής κ.Βαγγελης Αλεξανδρής που φωτογραφήθηκε με τον προπονητή μας Θανάση Δελαπάσχο -ιστορική μορφή της Θεσσαλονίκης και ο ίδιος- και φυσικά ο διεθνής παίκτης και φίλος της ομάδας μας Κώστας Βασιλειάδης ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον τιτάνα μας , Άγγελο Τσάμη !