Επίσκεψη του Γ. Γρ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στη Μύκονο και σύσκεψη στο Δημαρχείο

Επίσκεψη του Γ. Γρ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στη Μύκονο και σύσκεψη στο Δημαρχείο

 
Επίσκεψη στην Μύκονο πραγματοποίησε την Δευτέρα 21 Ιουλίου ο νέος Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπύρος Σπυρίδων. Ο κ. Σπυρίδως ήταν ενημερωμένος για τις κινήσεις που έχουν γίνει για την λειψυδρία και κατά την διάρκεια της επίσκεψής του πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αυτοψία στις αφαλατώσεις και τα φράγματα του νησιού μας καθώς και τον ΒΙΟ.ΚΑ. Μυκόνου για ιδία άποψη.
 
Παράλληλα, την Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 επισκέφτηκε το Δημαρχείο ο νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  κ Χαράλαμπος Κόκκινος και ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Μυκόνου κ. Στέλιος Μπρίγγος. Στο δημαρχείο τους υποδέχτηκε η Δημαρχεύουσα κα Ειρήνη Γρυπάρη και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κουκάς. 
 
Τα δύο στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενημερώθηκαν από την Δημαρχεύουσα κα Ειρήνη Γρυπάρη για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου και υποσχέθηκαν να είναι κοντά στο νησί μας. Κατά την διάρκεια της συζήτησης η κα Γρυπάρη έθιξε το θέμα της παλαιότητας του αποχετευτικού συστήματος της Μυκόνου κι ότι χρίζει βελτίωσης και αντικατάστασης. 
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και εγκάρδιο κλίμα και οι νέοι επικεφαλής υποσχέθηκαν την άμεση και συνεχή συνεργασία σε κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει στο νησί μας.   
 

Παρόμοια άρθρα

Μύκονος

Μύκονος

Μύκονος