Ιδιωτική πρωτοβουλία για την αποτροπή παρκαρίσματος στον δρόμο προς τους Μύλους

Ιδιωτική πρωτοβουλία για την αποτροπή παρκαρίσματος στον δρόμο προς τους Μύλους

 

 


Ένα από τα πιο δυσκολοδιάβατα σημεία του οδικού δικτύου είναι ο δρόμος για τους Μύλους. Από την Φάμπρικα και κάτω, μέχρι τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους αν τύχει και προσπαθήσει κάποιος να διέλθει με αυτοκίνητο, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής, είναι αμφίβολος ο χρόνος που θα χρειαστεί για να βγει. Αν τώρα κάποιος βιάζεται να προλάβει το πλοίο και έχει τύχει να παρκάρει στους Ανεμόμυλους, τότε είναι πολύ πιθανόν και να το χάσει.

 

Τα πλαστικά κολονάκια του Δήμου το Νιοχώρι έχουν από καιρό πάψει να αποτελούν εμπόδιο για τους ασυνείδητους οδηγούς που σκαρφαλώνουν μέχρι και στα πεζοδρόμια προκειμένου να παρκάρουν, κάνοντας τον ήδη στενό πλακόστρωτο δρόμο, μονόδρομο!

 

Δεδομένου ότι τα σπασμένα κολονάκια δεν έχουν αντικατασταθεί, σε μια προσπάθεια αποτροπής παρκαρίσματος ένας επιχειρηματίας - κάτοικος της περιοχής, ο Γιώργος Τριανταφύλλου, ανέπτυξε την πρωτοβουλία να αγοράσει και να τοποθετήσει κώνους και μικρές πινακίδες με την ένδειξη «no parking”.

 

Τα αυτονόητα έχουν καταντήσει να καταρρίπτονται, την στιγμή που οι περισσότεροι έχουμε ξεχάσει πλεόν να περπατάμε... Το κατά πόσο τώρα, θα γίνουν σεβαστοί οι κώνοι, από τους διερχόμενους οδηγούς, ή θα αντέξουν στις ρόδες των τζιπ, θα φανεί σύντομα… 

 

Πατήστε τις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση