Φιλική ισοπαλία για την Α.Ε. Μυκόνου με θετικό πρόσημο στη Καλλιθέα

Φιλική ισοπαλία για την Α.Ε. Μυκόνου με θετικό πρόσημο στη Καλλιθέα

 

 

Ισόπαλο (1-1) έληξε πριν λίγο το δυνατό φιλικό της Α.Ε. Μυκόνου απέναντι στην Καλλιθέα, αφήνοντας μια πολύ καλή εικόνα για την Κυκλαδίτικη ομάδα και αισιοδοξία για τη συνέχεια της προετοιμασίας.
 
Ρεπορτάζ από τον Νίκο Παπουτσά
 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα την Α.Ε. Μυκόνου στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην ομάδα της Καλλιθέας. Η ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία αλλά και κυκλοφορία, με δυνατό σημείο τον άξονα.
 
Οι Μυκονιάτες κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παπαθανασίου, ο οποίος βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0.
 
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45' όταν μετά από ασίστ του Στούπη ο Ματέο Κράσι σκόραρε με πλασέ.
 
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό με τους Μυκονιάτες να δείχνουν ακόμα καλύτερα στοιχεία. Από την άλλη η ομάδα της Καλλιθέας πίεζε να πετύχει ένα 2ο γκολ.
 
Ο προπονητής της Α.Ε. Μυκόνου κ. Ανδρέας Σκέντζος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους ποδοσφαιριστές τους απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, αλλά και μεγαλύτερης δυσκολίας, με το αποτέλεσμα να επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που γίνεται στη προετοιμασία της ομάδας.
 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νικολάου με βοηθούς τους κ.κ. Μητροφάνου και Κατελανάκη
 
Καλλιθέα: Κουρεπίνης, Χοτζόλι, Παπαγγελής, Στεφανής, Μουσταφίδης, Κώστας, Καφτηράνης, Κωλτσίδης, Ιδράσι, Στούπης, Βασιλειάδης
 
Αγωνίστηκαν και οι: Καλυβάς, Ρόπας, Παντελίδης, Κουρουπάκης, Χαρίτος, Κρητικός, Σταύρου, Ντρούγκας, Γκρούτος, Μαρουκάκης, Πικούλης, Μάλτσε, Χαντάτ
 
Α.Ε. Μυκόνου: Πάλιουρας, Παπαθανασίου, Αχείμαστος, Σαλταμάρας, Παναγιωτόπουλος, Μπανούσης, Καλτσάς, Καρδάρης, Λεσάι, Υψηλός και Κωνσταντινίδης
 
Αγωνίστηκαν και οι: Αλεξανδρόπουλος, Ντόγος, Σαββόπουλος, Σούλτσε, Κούγιος, Καλαμάρης, Κατσικαλάκης, Παπαδόπουλος