Υγεία - Ευεξία: Προσφορά λεμφικο - θεραπευτικό μασάζ στο Mykonos Alternative Center

Υγεία - Ευεξία: Προσφορά λεμφικο - θεραπευτικό μασάζ στο Mykonos Alternative Center

 

 
Από Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 έως και την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014, το Mykonos Alternative Center προσφέρει λεμφική/χαλαρωτική/θεραπευτική μάλαξη προσώπου & σώματος, γιατί όλοι μας χρειαζόμαστε ένα αναζωογονητικό κι ευχάριστο διάλειμμα που θα μας χαλαρώσει, θα μας αποτοξινώσει και θα μας κάνει να αισθανθούμε ανανεωμένοι και με καλύτερη διάθεση! 
 
Η επιβίωση των κυττάρων είναι συνυφασμένη με την ομαλή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος. Το κυκλοφορικό σύστημα επιτυγχάνει την μεταφορά οξυγόνου και άλλων απαραίτητων για τη διατήρηση της ζωής, θρεπτικών ουσιών. Παράλληλα, απομακρύνει τα άχρηστα προϊόντα (τοξίνες) που είναι επιβλαβή για την κυτταρική ζωή και τον μεταβολισμό των κυττάρων.
 
Τα δύο βασικά υγρά του σώματος είναι το αίμα και η λέμφος.
Το αίμα κατά τη ροή του μεταφέρει θρεπτικά συστατικά στους ιστούς και στα κύτταρα, και η λέμφος με την κυκλοφορία της βοηθάει να απομακρυνθούν οι άχρηστες ουσίες.
 
Τι είναι η λέμφος;
Η λέμφος είναι το δεύτερο σημαντικό υγρό του ανθρώπινου σώματος, μετά το αίμα και προέρχεται από διηθήσεις του αίματος στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Αποτελείται από πλάσμα του αίματος και περιέχει πολλές λιπαρές ουσίες.  
Το λεμφικό σύστημα αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας για τον ανθρώπινο οργανισμό. Για να επιτελέσει το έργο του, το λεμφικό σύστημα πρέπει να λειτουργεί αρμονικά. Από τα πιο σημαντικά οφέλη της λεμφικής μάλαξης είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού και η καλύτερη θρέψη των ιστών.
 
Αυτό συμβαίνει επειδή το 70% των λεμφαγγείων είναι επιφανειακά και, ως εκ τούτου, θετικά στο να δεχτούν την αποστράγγιση που εκτελούν τα χέρια μας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας. 
 
Mykonos Alternative Health Center
Μαρία Μ. Σκαγιά
τηλ. 6977678847