Κυκλάδες: Οι νέοι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Κυκλάδες: Οι νέοι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

 

 

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Αυγούστου ο πίνακας με τους νέους προσωρινούς διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας μετά από σχετική απόφαση που έλαβε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.
 
Στην περιοχή των Κυκλάδων, διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού ορίσθηκε ο Χρήστος Καφτηράνης ειδικότητας ΠΕ70, ενώ στην αντίστοιχη θέση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τοποθετήθηκε ο Ξενοφών Βαμβακερός, ειδικότητας ΠΕ04.02.
 
Ο Χρήστος Καφτηράνης ο οποίος είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση, τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε ως διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας, ενώ είχε τοποθετηθεί παλαιότερα στη θέση του περιφερειακού δ/ντη Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου. Στον πολιτικό χώρο είναι εν ενεργεία πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και παράλληλα, ασχολείται με τον αθλητισμό έχοντας αναλάβει πρόσφατα τη θέση του προέδρου του ΤΑΑ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ. Στο παρελθόν ασχολήθηκε επί σειρά ετών με το ποδόσφαιρο όντας προπονητής σε ομάδες της Σύρου και σε Μικτές, ενώ υπήρξε διοικητικό στέλεχος της ΕΠΣ Κυκλάδων.
 
Ο Ξενοφών Βαμβακερός υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια ως επικεφαλής της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής. Είναι διπλωματούχους χημικός μηχανικός, κατέχοντας τίτλους μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών και μέλος της Δ.Ε. στην Ένωση Ελλήνων Χημικών. Είναι η πρώτη φορά που καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα νησιά των Κυκλάδων.
 
cyclades24.gr