Εργαστήρια Δημιουργικής απασχόλησης, Προσκοπικό παιχνίδι, Circus Workshop, Basketball Camp και Παιδικό Θέατρο τη 2η μέρα του Mykonos Youth Festival

Εργαστήρια Δημιουργικής απασχόλησης, Προσκοπικό παιχνίδι, Circus Workshop, Basketball Camp και Παιδικό Θέατρο τη 2η μέρα του Mykonos Youth Festival

Το 1ο Mykonos Youth Festival του Δήμου Μυκόνου ξεκίνησε και σας περιμένει όλους στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή Πετεινάρος τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν νομοθετηθεί για τον covid-19. 
 
Η πρώτη μέρα περιελάμβανε παιδικό θέατρο με τίτλο «Ο Πειρατής στο νησί των Μαγισσών», συναυλία με του «Familia Musicatta» και έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από τις Χορευτικές Ομάδες «Μαντώ» και «Μυκονιάτικη Βεγγέρα».
 
Σήμερα (08/08) θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους. Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα.
 
18:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ: Με θέμα το Περιβάλλον τα παιδιά θα στείλουν το δικό τους Περιβαλλοντικό Μήνυμα.
ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ: Τα παιδιά θα δημιουργήσουν κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, με οδηγό την φαντασία τους μαθαίνοντας ότι τίποτα δεν πάει χαμένο.
ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΝΚΑΡΔΑ: Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν και θα δημιουργήσουν κονκάρδες με σχέδια δικής τους επιλογής.
 
18:30 ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Παίξε με την πιο συναρπαστική παρέα μέσα σε μύθους γεμάτους φαντασία, με το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου.
 
19:00 CIRCUS WORK SHOP και Ομαδικά παιχνίδια δράσης και happenings από την ομάδα THEATRO-THEAMA.
 
19:00 BASKETBALL CAMP για αγόρια και κορίτσια με ηλικία 7-12  ετών.
Μέρα 1η: Γνωριμία με τις βασικές αρχές του μπάσκετ. Τα παιδιά θα παίξουν και θα διασκεδάσουν υπό τις κατάλληλες κατευθύνσεις, ασκήσεις και συναγωνιστικά παιχνίδια.
Υπεύθυνοι Προπονητές: Γιώργος Σκόρδος – Χρήστος Αποστόλου
 
21:00 ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
 «Ο Ποντικός της Πόλης και ο Ποντικός του χωριού» από το ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ
Ο ποντικός της Πόλης και ο Ποντικός του Χωριού είναι δύο τρωκτικά που τρυπώνουν ο ένας στη ζωή της πόλης και ο άλλος στη ζωή του χωριού και μας μαθαίνουν πολλά γι’ αυτές. Που είναι πιο αρμονικά να ζεις; Ποιος να ξέρει άραγε;