Παιδικό θέατρο, «Familia Musicatta» και παραδοσιακοί χοροί τη 1η μέρα του Mykonos Youth Festival

Παιδικό θέατρο, «Familia Musicatta» και παραδοσιακοί χοροί τη 1η μέρα του Mykonos Youth Festival

 

 

Το 1ο Mykonos Youth Festival του Δήμου Μυκόνου ξεκινάει αύριο (06/08) στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή Πετεινάρος τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν νομοθετηθεί για τον covid-19. 
 
Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει επίκεντρο τη νεολαία του νησιού και στόχο να αποτελέσει χώρος έκφρασης, συνεύρεσης και ανταλλαγής απόψεων που εκτός από διασκέδαση θα  προσφέρει σε παιδιά και νέους, πολλά νέα ερεθίσματα. 
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
 
18:30 ΕΝΑΡΞΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
 
19:00 ΘΕΑΤΡΟ: Ο ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ: Ένας πειρατής αφήνει πίσω του την πειρατική του ιδιότητα και την άτακτη ζωή του και αποφασίζει να ταξιδέψει και να βοηθήσει τον κόσμο και να προσφέρει αγάπη. Παιδική παράσταση από το ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ. 
 
20:00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους «FAMILIA MUSICATTA» Νέοι της Μυκόνου τραγουδούν για τους νέους, σε ένα πάντρεμα με λαϊκό, έντεχνο, ρεμπέτικο, ροκ, ελληνικό και ξένο στίχο. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Δανιήλ Κουσαθανάς , Όλγα Τσιγκρά, Σοφία Καλπουρτζή, Γιάννης Γκιντίνος, Κώστας Φραγκής, Μάριος Ξυδάκης, Πέτρος Βερώνης.
 
21:00 ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Νέα παιδιά και χορευτές μάς ταξιδεύουν με ρυθμούς από τα νησιά του Αιγαίου και τα παράλια της Μικράς Ασίας. Συμμετέχουν οι Χορευτικές Ομάδες «Μαντώ» και «Μυκονιάτικη Βεγγέρα».