Έντονο ενδιαφέρον των Τούρκων για την Μύκονο - Επίσκεψη της διευθύντριας των Τουρκικών Αερογραμμών στο νησί και σύσκεψη στο Δημαρχείο

Έντονο ενδιαφέρον των Τούρκων για την Μύκονο - Επίσκεψη της διευθύντριας των Τουρκικών Αερογραμμών στο νησί και σύσκεψη στο Δημαρχείο

 

 

 

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον στελεχών του τουρισμού της Τουρκίας για το νησί της Μυκόνου. Μετά τις πρόσφατες επισκέψεις δημοσιογράφων από τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης της γείτονος χώρας, χθες επισκέφθηκε το Δημαρχείο και είχε συνάντηση με την κα Γρυπάρη, η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlaines στην Ελλάδα κα Gulay Ozturk. Η συνάντηση έγινε παρουσία του νέου Δημάρχου της Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά και της νέας Δ.Σ. κας Τόνιας Ανδρονίκου.  

Κατά τη συνάντηση, η κα Οzturk εξέφρασε την επιθυμία της εταιρίας που αντιπροσωπεύει να επεκταθεί περαιτέρω στην Ελλάδα και στη Μύκονο με απευθείας πτήσεις από Κωνσταντινούπολη και ζήτησε τη συνδρομή του κ. Κωνσταντίνου Κουκά αλλά και της κας Γρυπάρη Ειρήνης ώστε να δρομολογηθούν περισσότερες πτήσεις της εταιρείας τους που θα βοηθήσουν στην προσέγγιση χιλιάδων τουριστών στην Ελλάδα και κατά συνέπεια στο νησί, μας αφού η Μύκονος αποτελεί κορυφαίο προορισμό στη γείτονα χώρα. 
 
Η κα  Ozturk  επίσης επισήμανε ότι οι Τουρκικές αερογραμμές μεταφέρουν κόσμο κατά κόρον από μεγάλες και δυσπρόσιτες τουριστικές αγορές όπως από Ινδία, Κίνα, Σαουδική Αραβία, Ιαπωνία , Βραζιλία  κ.α.
 
Ο κ. Κουκάς διαβεβαίωσε την κα Γενική Διευθύντρια των Τουρκικών Αερογραμμών για το ενδιαφέρον της αγοράς της Μυκόνου για συχνότερα δρομολόγια με την Κωνσταντινούπολή και άλλες πόλεις της Τουρκίας κι επιβεβαίωσε το θετικό αντίκτυπο που  θα είχε ένα απευθείας δρομολόγιο των Τουρκικών Αερογραμμών ώστε να ωφεληθεί το νησί μας όσο το δυνατόν περισσότερο αφού θα ανοιχτούν δίαυλοι επικοινωνίας με χώρες που ως τώρα το νησί μας δεν είχε εύκολη πρόσβαση.  
 
Παράλληλα, η κα Γρυπάρη ευχαρίστησε την κα Ozturk για την επίσκεψή της , την εμπιστοσύνη της και την προτίμησής της  στο τουριστικό προϊόν του νησιού μας και σε συνεννόηση με τον κ. Κουκά δεσμεύτηκε για τις δικές της άμεσες ενέργειες.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό και φιλικό κλίμα και αφού, οι δύο πλευρές, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με την κα Ozturk και ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες, ανανέωσαν τη συνάντηση για το άμεσο μέλλον.