Ατομικό ρεκόρ για τον Γιώργο Μίνο στα στηπλ και 45.75 o Χάρης Μόσχος στη σφύρα

Ατομικό ρεκόρ για τον Γιώργο Μίνο στα στηπλ και 45.75 o Χάρης Μόσχος στη σφύρα

Ο Γιώργος Μίνο απέδειξε ότι όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος.  Στα 32 του έτρεξε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Αθήνας, εκπροσωπώντας τον ΑΟΜυκόνου και σημείωσε επίδοση 8.59.32 στα 3000 στηπλ, την καλύτερη επίδοση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και φυσικά νέο ατομικό του ρεκόρ καθώς κατεβαίνει για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα τα 9 λεπτά.
 
Η συμμετοχή του το 2019 για πρώτη φορά με την Εθνική Ομάδα της χώρας του έδωσε νέα ώθηση και τον οδήγησε να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του με σκοπό να φτάσει σε επιδόσεις υψηλού επιπέδου που θα τον φέρουν να συναγωνίζεται επάξια αθλητές από το εξωτερικό στο πιο δύσκολο από τα αγωνίσματα αντοχής, στα στηπλ.
 
Σειρά για τον Γιώργο έχει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών στην Πάτρα στις 7 και 8 Αυγούστου όπου φιλοδοξεί να στεφθεί για μία ακόμη χρονιά νικητής, αυτή τη φορά με μια επίδοση κάτω από τα 9 λεπτά.
 
Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου. στον όμιλο της Κατερίνης αγωνίστηκε ο Χάρης Μόσχος, ο 47χρονος ρίπτης του ΑΟΜυκόνου που συνεχίζει αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο. Ο Χάρης σημείωσε επίδοση 45.75 στο αγώνισμα της σφυροβολίας και κατέλαβε την 6η θέση και επανέρχεται σε καλό επίπεδο μετά από την άσχημη αγωνιστική περίοδο του 2019 όπου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λόγω τραυματισμού.
 
Ο αειθαλής Χάρης Μόσχος αν και ζει και εργάζεται στην Κατερίνη προτιμά να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΟΜυκόνου και να κάνει περήφανο το σύλλογο, για το ήθος του, την μακρόχρονη προσφορά του στον αθλητισμό και την σταθερότητα του σαν αθλητής. Για τους νεότερους αθλητές του ΑΟΜυκόνου αθλητές σαν τον Χάρη αποτελούν πρότυπα καθώς επιβεβαιώνουν ότι ο αθλητισμός δεν τελειώνει στα 18 και οι συγκινήσεις και οι διακρίσεις στον αθλητισμό μπορούν να συνεχιστούν για δεκαετίες.
 
Ο Χάρης δεσμεύτηκε να συνεχίσει αθλητισμό για μία ακόμη χρονιά, με στόχο μία ακόμη συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών.