Παραστάσεις για τα σχολεία δίνει στην Μύκονο «το μικρό κολοκυθάκι»

Παραστάσεις για τα σχολεία δίνει στην Μύκονο «το μικρό κολοκυθάκι»

 

Η παιδική θεατρική παράσταση  ‘’Το μικρό κολοκυθάκι’’  που μάγεψε μικρούς και μεγάλους σε όλα τα μέρη που έχει ταξιδέψει ως τώρα, ανεβαίνει αυτές τις μέρες στην Μύκονο.

 

Οι συντελεστές της ξεκίνησαν χθες παραστάσεις για τους μαθητές των σχολείων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

 

Το μικρό κολοκυθάκι είναι μια σύγχρονη παράσταση από την εταιρεία παραγωγής  Εργοστάσιο ονείρου, με σκοπό πέραν της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης, την ευαισθητοποίηση των παιδιών για το περιβάλλον και τον πλανήτη.

 

Επίσης μέσα από πολύ γέλιο, δράση, περιπέτεια και  διαδραστικά δρώμενα που εντάσσουν τα παιδιά στο έργο, κάνοντας τα  μέρος της παράστασης, φαίνεται η σημαντικότητα της οικογένειας, της αγάπης, του σεβασμού και της φιλίας, όλα αυτά με σύμμαχο την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.  

 

Στην παράσταση συμμετέχουν τέσσερις ηθοποιοί καταξιωμένοι στο χώρο του θεάτρου. Επίσης σε προβολή προτζέκτορα συμμετέχουν άλλοι τρείς ηθοποιοί και στον ρόλο της μάγισσας Ρυπαίνω η Τζώρτζια Κεφαλά, τραγουδίστρια του καταξιωμένου συγκροτήματος ‘ΜΠΛΕ’.