Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κονταράτο

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κονταράτο

 

 

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Γιάννης Κονταράτος. Επιτυχημένος επιχειρηματίας και ιδρυτής των Σούπερ Μάρκετ «Φλώρα» ο Γιάννης Κονταράτος ήταν επί δεκαετίες και μέχρι σήμερα, πρόεδρος του Συλλόγου Εμπορο-επαγγελματο-βιοτεχνών Μυκόνου και ασχολήθηκε για περισσότερα από 30 χρόνια με τα κοινά.

Είχε διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί δημαρχίας Μαθιού Αποστόλου και συνοδοιπόρος του από το 1978 μέχρι το 1989, όταν ο επί τρεις τετραετίες δήμαρχος αποφάσισε να μην ξανακατέβει. Από το 1990 μέχρι το 1998 ο Γιάννης Κονταράτος έμεινε εκτός πολιτικής σκηνής, χρονιά στην οποία αποφάσισε να ξανακατέβει και να στηρίξει τον τότε δήμαρχο και ξανά υποψήφιο Χρήστο Βερώνη. Επανεξελέγη και από τότε διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος και μέλος σε πολλές επιτροπές και Νομικά Πρόσωπα του Δήμου. Επίσης πέρασε από διάφορα διοικητικά πόστα σε αθλητικά σωματεία του νησιού. Την τελευταία δεκαετία είχε απομακρυνθεί από τα κοινά λόγω προβλημάτων υγείας.

Η εξόδιος ακολουθία του θα ψαλεί στις 2:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναχράντου όπου και θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία οικογένεια, συγγενείς και φίλοι.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.