Καλώς τους... κι ας άργησαν Ανακοίνωση - απάντηση στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης δίνει η δημοτική αρχή.

Καλώς τους... κι ας άργησαν Ανακοίνωση - απάντηση στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης δίνει η δημοτική αρχή.

 

 

"Οι εκκωφαντικά απόντες στη διαχείριση της κρίσης της πανδημίας εμφανίστηκαν και αυτοί μαζί με τους πρώτους τουρίστες, τονίζει η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Δράσης με τίτλο "καλώς τους και ας άργησαν".

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Καλώς τους.......και ας άργησαν
 
Οι εκκωφαντικά απόντες στη διαχείριση της κρίσης της πανδημίας, εμφανίστηκαν και αυτοί μαζί με τους πρώτους τουρίστες.
 
Στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι υπάρχουν εξέδωσαν μία ανακοίνωση «κόντρα» στα πραγματικά γεγονότα:
Δύο μέρες μετά την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού στη Μύκονο και τη συνάντησή του με φορείς στο νησί.
Τρεις ημέρες μετά την άφιξη των πρώτων 25 αστυνομικών ενώ αναμένονται τουλάχιστον άλλοι 50, τους οποίους θα φιλοξενήσει ο Δήμος.
Μια ημέρα μετά τη συνάντηση με την διοίκηση της Fraport, όπου ανακοινώθηκε ότι οι εργασίες στο αεροδρόμιο θα ολοκληρωθούν σε 2-3 εβδομάδες.
 
Στον πανικό τους προτάσσουν δευτερεύοντα θέματα και αυτοδιαψεύδονται.
Μιλάνε για τα ζητήματα περιβάλλοντος και ενοχλούνται (;) από τον ορισμό δικηγόρου για την προσφυγή στο ΣΤΕ. Εμείς υλοποιούμε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και είμαστε συνεπείς σε ότι λέμε.
Μιλάνε για χωροταξικό, αυτοί που σε μία νύχτα αχρήστεψαν τις περιουσίες των Μυκονιατών και δεν έχουν διαβάσει ότι η Μύκονος θα είναι από τις πρώτες περιοχές σε όλη την Ελλάδα που θα έχει ειδικό πολεοδομικό σχεδιασμό.
Μιλάνε για υγεία υποτιμώντας ότι ο Δήμος έχει χρηματοδοτήσει εξοπλισμό για το ΚΥ, έχει αγοράσει μοριακό αναλυτή, δίνει εδώ και χρόνια επίδομα σίτισης και στέγασης σε γιατρούς και νοσηλευτές, καθιστώντας το πιο ελκυστικό κέντρο υγείας στη Ελλάδα για το ιατρικό προσωπικό.
 
Μιλάνε για ασφάλεια, παραβλέποντας ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της Μυκόνου, μετά από συνεργασία του Δημάρχου με τον αρμόδιο Υπουργό, θα υπάρχει αστυνομική υποδιεύθυνση με 120 αστυνομικούς και βέβαια ότι το κτίριο που θα στεγαστεί είναι προσφορά του Δήμου.
Μιλάνε για στοχευμένη επικοινωνιακή καμπάνια, όταν μόλις προχθές επαναλάβαμε μπροστά στον Υπουργό Τουρισμού τη δρομολογημένη συνεργασία μας με τη Marketing Greece για διεθνή digital καμπάνια.
 
Εμείς προχωράμε μπροστά με συνέπεια και σοβαρότητα.
Αυτό απαιτεί το συμφέρον των πολλών και οι ανάγκες του νησιού.
 

 

ΥΓ:Επειδή πρέπει να αποδίδονται τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, οφείλουμε να εξαιρέσουμε από την απουσία στη διαχείριση της πανδημίας το Νίκο Γκέλο, ο οποίος συνέδραμε ιδιωτικά το Δίχτυ Αγάπης κατά τη διάρκεια της καραντίνας.