Οι ευχές Δημάρχου Mυκόνου προς τους μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Οι ευχές Δημάρχου Mυκόνου προς τους μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις

 

Ευχές για καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που από αύριο μπαίνουν στη μάχη των πανελληνίων εξετάσεων στέλνει ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκας.
 
Η σχετική ανακοίνωση
 
Μια σπουδαία και συγχρόνως σημαντική στιγμή για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες ξεκινά αυτή τη Δευτέρα, με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η φετινή εκπαιδευτική χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη, λόγω των συνεπειών της πανδημίας και ίσως δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος σε όλους!
 
Αυτή τη στιγμή θα αισθάνεστε ότι περνάτε τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής σας, ωστόσο αργότερα θα συνειδητοποιήσετε ότι οι ευκαιρίες και οι μεγαλύτερες επιτυχίες στη ζωή σας βρίσκονται στο άμεσο μέλλον. Η ζωή είναι γεμάτη με εκπλήξεις, οι οποίες πάντα μας επιφυλάσσουν κάτι όμορφο. Να θυμάστε ότι αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια, η επιμονή και η αποφασιστικότητα.
 
Σίγουρα, αυτή την τόσο σημαντική ημέρα, δεν θα την ξεχάσετε ποτέ όπως και όλοι όσοι περάσαμε από αυτή τη διαδικασία. Μεγαλώνοντας, βέβαια, μένει μια νοσταλγία και μια αγάπη για όσα μας χάρισαν τα μαθητικά χρόνια και αντίστοιχα τα συναισθήματα την περίοδο που ήμασταν φοιτητές.
 
Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές, υπομονή στους γονείς και συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό που κατάφερε να προετοιμάσει τους μαθητές σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία.
 
Καλή Επιτυχία!