Έναν χρόνο στο τιμόνι του Δήμου η Ειρήνη Γρυπάρη

Έναν χρόνο στο τιμόνι του Δήμου η Ειρήνη Γρυπάρη

 

 
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από την ημέρα όπου η κα Ειρήνη Γρυπάρη, 4η σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος της Μυκόνου, ανέλαβε τα ηνία του Δήμου μετά την αργία που επιβλήθηκε στον Δήμαρχο και τους δύο αντιδημάρχους του νησιού.
 
Το πρωί στο Δημαρχείο της Μυκόνου στην αίθουσα του Συμβουλίου, και μετά από επιθυμία των συνεργατών της,   η Δημαρχεύουσα υποδεύχθηκε όλους τους Υπαλλήλους του Δήμου Μυκόνου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων της ως Ασκούσας Καθήκοντα Δημάρχου αλλά και των έντεκα συναπτών χρόνων ως Δημοτική Σύμβουλος. 
 
Παρόντες στην μικρή γιορτή ήταν σχεδόν όλοι οι Δημοτικοί Υπάλληλοι, η οικογένεια της κας Γρυπάρη αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Θεοχάρης.
 
Η Δημαρχεύουσα, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν κι όσους την στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως στον  δύσκολο αγώνα της ως επικεφαλής του Δήμου και τόνισε ότι χωρίς τη βοήθεια όλων των υπαλλήλων και συνεργατών της δε θα είχε καταφέρει όσα σημαντικά κατάφερε για το καλό της Μυκόνου κι ότι η οικογένειά της ήταν πάντα δίπλα της τόσο ο σύζυγός της όσο και τα παιδιά της.