Η ελληνική Μυθολογία δίνει ραντεβού με την καλοκαιρινή Μύκονο από τις 9 Ιουλίου στη Λάκκα

Η ελληνική Μυθολογία δίνει ραντεβού με την καλοκαιρινή Μύκονο από τις 9 Ιουλίου στη Λάκκα

 

 
Tο Μυθολογικό Πάρκο Μυκόνου με την Διεθνή Έκθεση ΘΕΟΙ & ΗΡΩΕΣ αφηγείται την συναρπαστική ιστορία των πρωταγωνιστών της Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας ανοίγει τις πόρτες του στη Μύκονο στις 9 Ιουλίου. Μοναδικό στο είδος του, αποκαλύπτει στους επισκέπτες του, τους περίφημους Ολύμπιους Θεούς και τους πανίσχυρους Ήρωες της μυθολογίας.  
 
 
Σχεδιασμένο με σκοπό να διαφωτίσει, να γοητεύσει και να εμπνεύσει, το Μυθολογικό Πάρκο Μυκόνου, αναπτύσσει την αφήγηση του μέσα από υπερμεγέθη τρισδιάστατα ομοιώματα Θεοτήτων και Ηρώων, όπως επίσης ανακατασκευές αρχαίων αγγείων και οπλικών συστημάτων. 
 
 
Μια εντυπωσιακή εμπειρία που δεν διερευνά μόνο τις μυθικές φιγούρες της αρχαιότητας και το κληροδότημα τους στον σύγχρονο κόσμο, αλλά παράλληλα προσφέρει πολύτιμη γνώση σχετικά με την καλλιτεχνική έκφραση και την απόδοση των αρχαίων ελλήνων στο πεδίο της μάχης. 
 
 
Με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, και του Δήμου Μυκόνου, το πρωτοφανές αυτό για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα αποτελεί έναν εορτασμό του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος και της παγκόσμιας απήχησης αυτού, από τις 9 Ιουλίου στην Λάκκα.