Λήγει αύριο Παρασκευή η προθεσμία για την κατάθεση των πρωτότυπων στη δράση ζωγραφικής του Δήμου

Λήγει αύριο Παρασκευή η προθεσμία για την κατάθεση των πρωτότυπων στη δράση ζωγραφικής του Δήμου

 

 

Όπως ανακοίνωσε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου Ελένη Κοντιζά, λήγει αύριο Παρασκευή η προθεσμία για την κατάθεση των έργων των παιδιών που είχαν λάβει μέρος στη δράση ζωγραφικής που διοργάνωσε το Τμήμα εν μέσω κορονοϊού. 
 
Η προθεσμία έληγε κανονικά στις 31 Μαϊου αλλά δόθηκε παράταση μέχρι τις 5/6. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο Παρασκευή 5/6 είναι η τελευταία ημέρα της προθεσμίας για την κατάθεση των ζωγραφιών των παιδιών που έχουν λάβει μέρος στη συγκεκριμένη δράση του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου. 
 
Παρακαλούνται οι γονείς που δεν έχουν καταθέσει τα πρωτότυπα των έργων των παιδιών τους, όπως τα καταθέσουν μέχρι τις 3:00μ.μ. στην δημοτική υπάλληλο κα Καλλιόπη Ξεναρίου στο κτήριο Μαύρου, πλατεία Αγίας Μονής, πίσω από το Δημαρχείο. Ευχαριστούμε". Όπως έχει ανακοινωθεί οι ζωγραφιές των παιδιών θα κοσμήσουν προγράμματα και έντυπα δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στο από το τμήματος Νέας Γενιάς.